Τα πέρασα χωρίς κανένα wipe, λειτουργούν καλά! Ευχαριστούμε!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΡυθμίσεις/Πρόσθετες ρυθμίσεις/Επιλογές προγραμματιστών/Night modeΟ/H dimitris zax. έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα σας. Θέλω μια βοήθεια για το πως λειτουργεί το night mode;; ;;
Μπορώ να το χρησιμοποιήσω σε όλα τα θέματα;;Ο/H ilmas έγραψε:
Ρυθμίσεις/Πρόσθετες ρυθμίσεις/Επιλογές προγραμματιστών/Night modeΟ/H dimitris zax. έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα σας. Θέλω μια βοήθεια για το πως λειτουργεί το night mode;; ;;
Το έχω κάνει...Ο/H amavroudis έγραψε:
Έχεις αλλά.δεν το ξέρεις...
Ενεργοποίησε τα dev options και θα το δεις...
Τελικά από χθες μάλλον έκατσε το night mode να μη το ματιάσωΟ/H Talliron έγραψε:
Καλημέρα... Έχει κανένας εμπειρία από Open camera? Αξίζει? Γιατί για να βάλω gcam δεν το βλέπω... Αν το δοκιμάσω μπορεί να το κάνω αϊ φον στο τέλος...
υπάρχει νήμα για τις κάμερες και νομίζω καλύτερα ρώτα εκεί που σίγουρα ξέρουν και έχουν ίσως κάνει και τις δοκιμές που θέλεις!!!!Ο/H thanfun έγραψε:
Συγνώμη να κάνω μια ερώτηση?
Όσοι έχετε miui 10 όταν τραβάτε φωτογραφία με HDR ή με λήψη νύχτας με την miui camera καταλαβαίνετε ότι αργεί να τελειώσει λίγο διότι τραβάει πολλές φωτογραφίες και κάνει μια σύνθεση κτλ όπως λέει το μηνυματάκι?
Διότι εγώ αυτό δεν το βλέπω, σε σκοτεινό δωμάτιο η φωτογραφία βγαίνει στο δευτερόλεπτο κανονικά και μαύρο σκοτάδι.
Αντίθετα με την Google camera v6 μου λέει μείνε ακίνητος αργεί κάποια δευτερόλεπτα και μετά αν πας να δεις την φωτογραφία αργεί ακόμα μερικά λέγοντας επεξεργασία HDR και τελικά έχω μια φιλότιμη φωτογραφία που φαίνονται όλα τα αντικείμενα παρά το σκοτάδι.
Λοιπόν κάνω κάτι λάθος? Κάτι μου διαφεύγει?
Ή όλα αυτά είναι φυσιολογικά και οκ αυτό είναι το HDR της miui camera?
(ίσως σε miui 9 ήταν καλύτερο, δεν ξέρω).
οκ, έχω δοκιμάσει ένα σωρό patches για την κάμερα κτλ αλλά είτε με mod είτε με απείραχτο λειτουργικό και κάμερα έχω αυτή την απορία. Λοιπόν?