Την πάτησα......περασα με fasboot την whyred_global_images_V10.2.2.0.OEIMIXM_20190314.0000.00_8.1_global και τωρα το τηλ ειναι πάλι κλειδωμένο φτου και απο την αρχη ξεκλειδωμα?Ο/H makis1024 έγραψε:
Δοκίμασε να περάσεις αυτό
twrp_whyred_3.2.3-7_tools-8_red
Που είναι για Pie.
Με τον δεύτερο τρόπο του οδηγού
TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Ο/H anakondagr έγραψε:
Ο/H makis1024 έγραψε:
Δοκίμασε να περάσεις αυτό
twrp_whyred_3.2.3-7_tools-8_red
Που είναι για Pie.
Με τον δεύτερο τρόπο του οδηγού
TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δοκίμασε πάλι ξεκλειδωμα άμεσα και θα ανοίξει. Δεν χρειάζεται να περιμένεις πάλι...
-
ξεκλείδωμα απο το mi flash εννοείς;;εγω το είχα κλειδώσει για να το στείλω service..και στο mi unlock περιμενα πάλι κανονικά.360 ώρες.
Ο/H amavroudis έγραψε:
Δοκίμασε πάλι ξεκλειδωμα άμεσα και θα ανοίξει. Δεν χρειάζεται να περιμένεις πάλι...
Ευχαριστω -
χμμμμμ μήπως στο τελευταίο update ξήλωσαν τον έλεγχο που είχαμε με τα bluetooth buttons? Δε το βρίσκω πουθενά. Εκείνα τα settings που διάλεγες αν το tap volume up στο headset πχ θα κάνει forward τα τραγούδια ή ανέβασμα volume.
-
Καλησπέρα ξέρει κανείς τι είναι αυτά τα άλλα αρχεια που πιάνουν χώρο 17gb και πως μπορώ να τα ξεφορτωθώ; Απο την διαχείριση αρχειών δεν μου τα εμφανίζει Ευχαριστώ
-
Καλησπέρα παιδιά,
Επειδή θα ήθελα να στήσω το τηλέφωνο από την αρχή με την τελευταία έκδοση της ρομ τη pie Android 9
Μέσα από το TWRP κάνω format data και μετά περνάω από otg την rom? Έχω περασμένο το τελευταίο twrp που είναι για την pie.. Σωστά τα λέω η χρειάζεται και κάτι άλλο?
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Μια χαρά τα λες.
Μόνο format data.. Τίποτε άλλο
-
Ο/H tzemam έγραψε:
Καλησπέρα ξέρει κανείς τι είναι αυτά τα άλλα αρχεια που πιάνουν χώρο 17gb και πως μπορώ να τα ξεφορτωθώ; Απο την διαχείριση αρχειών δεν μου τα εμφανίζει Ευχαριστώ
Διέγραψε απο κει οτι γνωριζεις.. αν διαγράψεις κατι που δεν γνωριζεις το πολυ πολυ να μην δουλεψει καποιο app καποιο παιχνίδι η να χασεις τα saves κλπ.
Εχεις μερικα links με πληροφοριες σαυτο το post αν θες. forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=4580295&pid=32522615
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0