Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Δηλαδή προς το καλύτερο η κατανάλωση?
Γιατί έχω διαφορετική εντύπωση,
Επίσης την pie την πέρασες με clean install ή από αναβάθμιση της Oreo?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
καλύτερη.ναι με format data σβήστηκαν τα πάντα.ισως ομως να ηταν η Oreo dev και μου φάνηκε τόσο διαφορά.γιατι θυμαμαι με stable εβγαζα 10+ ώρες.πάντως πολυ καλά πάει για early builds..
-
Από θέμα μπαταρίας σε σχέση με την stable που είχα είναι πολύ κάτω η τελευτεα ρομ για beta μηλαω.
-
Ο/H Kostas_kanal έγραψε:
θα το δω στην πορεία..εντωμεταξύ μολις φλασαρα orangefox μεσω adb γιατί παρόλο που φαινομενικά φαινονταν οκ η R9.0.2 που περαστηκε μέσω twrp...δε δούλευε 100% σωστά.Όποιος θέλει..
-
-
lazyflasher γιατί;Αν σας πω δε το εχω χρησιμοποιήσει ποτέ αυτό..Δεν ξέρω καν τι κάνει,μόνο ακούω που λένε χαχαχ.
-
-
Έχετε προσέξει αυξημένη κατανάλωση μετά την αναβάθμιση σε 10.2.20 stable global ?? Έχει ανέβει πάρα πολύ η κατανάλωση και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.
Οι φωτογραφίες βοηθάνε σε κάτι?
Επιτέλους βρήκα μια έκδοση dolby digital plus που δουλεύει σε whyred dev XTRV 9.3.28 pie rom την βρήκα εδώ:
[MM-P][6.0-9.0][Magisk]Dolby for Pie-2019031… - Pg. 68 | Android Development and Hacking
Ορίστε περάστε την κατευθείαν μέσα από το magisk 19.
Dolby_Unity6.1_Red_Theme_fixed.zip
Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk -
Καλησπέρα σας,
Δύο ερωτήσεις έχω, είναι βέβαια γενικές και δεν αφορούν μόνο το συγκεκριμένο τηλέφωνο, αλλά μιας και αυτό έχω είπα να τις κάνω εδώ. (Αν κρίνετε πως είναι off topic, ας μεταφερθεί σε άλλο νήμα).
1.Υπάρχει τρόπος να ορίσουμε στην εφαρμογή backup του συστήματος, να αποθηκεύει το backup στην κάρτα sd και όχι στον εσωτερικό χώρο;
2. Backup με το titanium (εφαρμογές+δεδομένα+σύστημα) μπορεί να γίνει restore σε νέα διαφορετική rom ή καλύτερα μόνο τις εφαρμογές και τα δεδομένα τους, με το φόβο να έχει αλλάξει κάποιο αρχείο του συστήματος στην νέα rom;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0