wtf.
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Καλά, σε smartphone και δεν έχει Google Play;
Τεσπά, κάνε επανεκκίνηση και κράτησε πατημένα τα power / volume + και στο μενού του recovery που θα σου βγάλει κάνε wipe.
Πρόσεξε ότι θα χαθούν όλα!
-
Ο/H vanni έγραψε:
-
Σε μένα πλέον κρασάρουν όλες και στην 9.8.29
Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk -
Ο/H maikmaik έγραψε:
Σε μένα πλέον κρασάρουν όλες και στην 9.8.29
Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
Καλησπέρα παιδιά,
Έχω το Redmi Note 5 με Miui Global 10.3.2 stable, Pie προφανώς και unlocked bootloader. Υπάρχει κάποιος οδηγός για να ενεργοποιήσω το Camera 2API στη συσκευή μου χωρίς root; Έχω ήδη προσπαθήσει μέσω Redwolf Recovery είτε flashάροντας κάποιο zip είτε εντολές για να αλλάξω το build.prop αλλά δεν έχει λειτουργήσει τίποτα μέχρι τώρα. -
Αφού έφτασες ως την πηγή,γιατί δε φλασάρεις απλά το magisk?Μετά απλά με την εφαρμογή build.prop editor αλλάζεις την τιμή από την γνωστή σειρά HAL3.... από 0 σε 1.Μετά δοκίμασε να ξανακάνεις unroot και ίσως λογικά μείνει το camera2api.Αν και άκουσα υπάρχει και τρόπος χωρίς root μεσω PC.https://youtu.be/CKXeSAlFobA
-
Ο/H Kostas_kanal έγραψε:
Αφού έφτασες ως την πηγή,γιατί δε φλασάρεις απλά το magisk?Μετά απλά με την εφαρμογή build.prop editor αλλάζεις την τιμή από την γνωστή σειρά HAL3.... από 0 σε 1.Μετά δοκίμασε να ξανακάνεις unroot και ίσως λογικά μείνει το camera2api.Αν και άκουσα υπάρχει και τρόπος χωρίς root μεσω PC.https://youtu.be/CKXeSAlFobA
On a serious note όμως δεν ήθελα να ασχοληθώ με magisk γιατί δεν ήθελα να κάνω root. Λόγω Pokemon GO (ναι ακόμα υπάρχει αυτό
) θα τσεκάρω το video και αν δεν, θα ψαχτώ με magisk root και unroot
Thanks
Edit: Παρά το flash του .zip απο το HINDI video το Camera 2 API δεν ψήνεται να ενεργοποιηθεί
Edit No2: Root με magisk, αλλαγή του build.prop στο HAL3 line σε 1, unroot με το .zip του magisk ξανα. Οι αλλαγές έμειναν με level3 camera control. @Kostas_kanal χίλια ευχαριστώ. -
Περάστηκε και η 9.8.29 και λειτουργεί και εδώ μια χαράΓενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
θα μαζέψουμε εντελώς.Δοκιμάσατε να βγάλετε πολλές φώτο μπρος+πίσω;Εμένα μετά την 3η-4η φώτο,η selfie έβγαινε μαύρη και η πίσω απλά δε τραβούσε.
-
Ναι έβγαλα 10 μπρος 10 πίσω μόλις τώρα χωρίς κανένα πρόβλημαΓενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Επιβεβαιώνω και εγώ ότι η gcam του dise δουλεύει στην 9.8.22 (στη νέα ROM δεν έχω δοκιμάσει ακόμα), με μοναδική παραφωνία τη νυχτερινή όραση στην οποία η εφαρμογή κρασάρει και πολλές φορές η φωτογραφία δεν τραβιέται. Κατά τα άλλα μπρος/πίσω τραβάει καλά, ειδικά σε συνθήκες low light (που βασικά γι' αυτό την θες την gcam).
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0