Ευχαριστώ παιδιά. Αύριο θα προσπαθήσω να βάλω με miui flash.
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Ναι, έτσι χωρίς να κλειδωσεις
Εγκατάσταση official fastboot rom με το miflash tool (update 11.06.2019)
Και μετά twrp όπως στον οδηγό που σου έβαλα επάνω. -
Καλησπέρα και πάλι παιδιά.Θέλω να περάσω την gcam είμαι με την miui 11.1 την 9.11.7 Beta και δεν εχω ροοτ. Βρήκα τον παρακάτω βιντεάκι.Κατεβάζω αυτά που λέει και απλά φλασάρω? youtube.com/watch?v=xDbnpAtwW90.Τα δεδομένα να φανταστώ δεν χάνονται ?
-
Ο/H teobitoulas έγραψε:
Καλησπέρα και πάλι παιδιά.Θέλω να περάσω την gcam είμαι με την miui 11.1 την 9.11.7 Beta και δεν εχω ροοτ. Βρήκα τον παρακάτω βιντεάκι.Κατεβάζω αυτά που λέει και απλά φλασάρω? youtube.com/watch?v=xDbnpAtwW90.Τα δεδομένα να φανταστώ δεν χάνονται ?
Εγώ έβαλα από εδώ
google-camera-7-0-redmi-note-5-pro -
Ο/H giannnis12 έγραψε:
Ο/H teobitoulas έγραψε:
Εγώ έβαλα από εδώ
google-camera-7-0-redmi-note-5-pro
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk -
-
Δε δουλεύουν αυτά θαρρώ..Με build.prop editor απλά άλλαξε το Hal3 απο 0 σε 1 και reboot.
-
παιδιά μια ερώτηση κυρίως προς όσους έχουν dev XTRV αλλά και γενικά. Έχετε κανένα θέμα με το power button; Πολλές φορές, όταν το πατάω συνεχόμενα κυρίως, κολλάει,δε μου βγαίνει το μενού απενεργ. κλπ.Στη 2η,3η προσπάθεια στρώνει.Τι να φταίει;Παντως ούτε πεσιμο, ούτε χτύπημα ούτε τίποτα δεν έχει υποστεί το κινητό..
-
Ο/H Kostas_kanal έγραψε:
Τι να φταίει;Παντως ούτε πεσιμο, ούτε χτύπημα ούτε τίποτα δεν έχει υποστεί το κινητό..
Δεν έχει αναφερθεί κάτι παρόμοιο από κάποιον... -
Είναι θέμα κουμπιού. Και εγώ έχω το ίδιο θέμα. Δεν κάνει καλή επαφή με την καλώδιοταινια.
-
Χμμ..Πχ πολλές φορές το πατάω συνεχόμενα και απλά σβήνει η οθόνη αντί να βγει το μενού απενεργοποίησης..Ίσως είναι από τότε που είχα αλλάξει τη μπαταρία.Δε με ενοχλεί,απλά σκεφτόμουν να το πουλήσω για να πάρω κανα Mi A3..
-
Καλησπέρα
Θα ήθελα την βοήθεια σας αν μπορείτε.
Χρησιμοποιουσα γιατί με βόλευε πολύ το swipe up gesture στην αρχική οθόνη για αναζήτηση μέσω Google. Κάτι έγινε τώρα και μου ανοίγει τον mi browser αντί για το Google search. Ξέρετε πως μπορώ να το αλλάξω;
Με ένα search που έκανα το μόνο που βρήκα είναι uninstall μέσω adb του mi browser. Να το δοκιμάσω; έχετε κάτι άλλο να προτείνετε;
ΥΓ: Έχω την 10.3.2 global rom και κλειδωμένο bootloader.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0