Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Σε εμένα στους 4 πρώτους μήνες μου άλλαξαν οθόνη και μέχρι στιγμής δεν ξανά εμφανίστηκε .
Στάλθηκε από το MI 9 LITE μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Έχεις δοκιμάσει ποτέ να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H geox36 έγραψε:
Έκανα αλλά δυστυχώς κολλάει .τώρα που γράφω δεν ανταποκρίνεται καθόλου.πατα ένα γράμμα και κολλάει .
πριν το κανεις να σιγουρευτεις οτι εχεις backup των δεδομανων σου και οτι εχεις βρει και καταλαβει την διαδικασια (υπαρχει εδω στο φορουμ) αν ειναι θεμα software θα λυθει και αν δεν λυθει θα ειναι θεμα hardware -
-
Μην ασχολείσαι...περίμενε μέχρι αύριο
Changelog της Miui 20.4.27/30 ROM (Developer MIUI 12 ROM) - News from Xiaomi Miui Hellas -
Τι θα γίνει; Για εμάς η 12αρα θα αργήσει να έρθει
-
-
Τελικά την έσβησα την εφαρμογή και έβαλα αυτή
[Announcement] GetApps (formerly Mi Apps Store) v10.0.0 Is Released. Download & Feedback Here! - MIUI Tools - Mi Community - Xiaomi -
Έρχεται
προσωπικά έκανα την εγκατάσταση από πάνω χωρίς factory reset...
καλού - κακού όμως κρατήστε και κανένα backup (δεν κρατάω ποτέ) μην τύχη καμία στραβή , ειδικά με καμία κρυπτογράφηση του εσωτερικού χώρου, μην χρειαστεί ξανά format data
-
Παιδιά γραμματοσειρές γιατί δε με αφήνει να κατεβάσω & μου βγάζει διαρκώς error?
-
Καλησπέρα! Κατέβασα κι εγώ την miui12 και όλα καλά, είναι λίγο αργή βέβαια και έχει παραπάνω κατανάλωση, αλλά οκ είναι λογικό.
Όσον αφορά τις γραμματοσειρές, εμένα με ενοχλεί που στο μέγεθος έχει το S και μετά κατευθείαν το L, εγώ χρησιμοποιούσα το Μ το οποίο έχει εξαφανιστεί με αποτέλεσμα η μία να μου φαίνεται πολύ μικρή και η άλλη πολύ μεγάλη.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0