Διαφήμιση

Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)

• Εγώ βλέπω ότι δεν υπάρχει διάθεση να συνεχίσουν την ανάπτυξη για Android 11 στην evolutionx.
      Ενώ στην arrowos μέσα σε 10 μέρες έχουν ανεβάσει 3 rom, προσπαθούν να διορθώσουν σφάλματα
      Το θέμα είναι πως αλλάζεις πεπατημένη και σε ποια rom να πας
    • Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)

Ένα άσχετο ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να κάνεις το titanium Backup να μην κολλάει όταν επαναφέρεις backups πολλών εφαρμογών ;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H angarato_surion έγραψε:

Ένα άσχετο ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να κάνεις το titanium Backup να μην κολλάει όταν επαναφέρεις backups πολλών εφαρμογών ;

Το migrate backup το δοκίμασες καθόλου;
      Ηλίας
    • Διαφήμιση
    • Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)

Όχι γιατί;
      Επίσης κάνει backup τα πάντα;
      Και πως μπορώ να το βρω;
      Η winbank πάλι μαλακιζεται και δεν μπορώ να αλλάξω ρυθμίσεις όπως διαχειρθστες και να δώσω άδεια σε εφαρμογή να εγκαθιστά εφαρμογές..

Όχι γιατί;
      Και πως μπορώ να το βρω;

από play store και έχει οδηγίες πώς δουλεύει αν θυμάμαι βιντεάκι backup τα πάντα αν επιλέξεις έχει και επιλογή για τα apk....data...cashe των εφαρμογών και απλα θέλει root με magisk και αφού εγκατασταθεί η νέα ρομ .....ματζισκ.....και ότι άλλο .......στο τέλος εγκαθηστας με το twrp όπως και τα προηγουμενα με την σειρά τα zip που έχει φτιάξει το migrate και έχεις επιλέξει αποθήκευση στον εξωτερικό χώρο sdcard και reboot system αφού τελείωσης ότι κανείς θα εχει ήδη βγει το εικονίδιο του migrate πατάς και ακολουθείς ότι οδηγία βγάλει σε λίγο έχεις ένα ίδιο όπως πριν τηλέφωνο με νέα ρομ και αν ο λανσερ συστήματος(εγώ δουλεύω nova)υποστηρίζει έχεις και τα εικονίδια στην ίδια θέση.........εγώ σώθηκαν γιατί ποτέ σεταρεις από αρχή ένα τηλέφωνο με 115 εφαρμογές!!!!!
      Ηλίας
    • Ο/H em56464 έγραψε:

Ο/H angarato_surion έγραψε:

Όχι γιατί;
      Και πως μπορώ να το βρω;

από play store και έχει οδηγίες πώς δουλεύει αν θυμάμαι βιντεάκι backup τα πάντα αν επιλέξεις έχει και επιλογή για τα apk....data...cashe των εφαρμογών και απλα θέλει root με magisk και αφού εγκατασταθεί η νέα ρομ .....ματζισκ.....και ότι άλλο .......στο τέλος εγκαθηστας με το twrp όπως και τα προηγουμενα με την σειρά τα zip που έχει φτιάξει το migrate και έχεις επιλέξει αποθήκευση στον εξωτερικό χώρο sdcard και reboot system αφού τελείωσης ότι κανείς θα εχει ήδη βγει το εικονίδιο του migrate πατάς και ακολουθείς ότι οδηγία βγάλει σε λίγο έχεις ένα ίδιο όπως πριν τηλέφωνο με νέα ρομ και αν ο λανσερ συστήματος(εγώ δουλεύω nova)υποστηρίζει έχεις και τα εικονίδια στην ίδια θέση.........εγώ σώθηκαν γιατί ποτέ σεταρεις από αρχή ένα τηλέφωνο με 115 εφαρμογές!!!!!
      Ένα άσχετο πως βρίσκουμε ποια εφαρμογή παρεμβαλεται και δεν στέλνονται τα άγγιγμά τα στα κουμπιά;

Στάλθηκε από το SM-T713 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ο/H em56464 έγραψε:

Ο/H angarato_surion έγραψε:

Όχι γιατί;
      Και πως μπορώ να το βρω;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tap

Ένα άσχετο πως βρίσκουμε ποια εφαρμογή παρεμβαλεται και δεν στέλνονται τα άγγιγμά τα στα κουμπιά;
      εννοείς πια ρύθμιση για χαρντγουερ μποτομ αν είναι αυτό στις custom είναι η στις ρυθμίσεις προγραμματιστών η κάπου κινήσεις αν θυμάμαι παίζει και η ρομ η εκεί που ρυθμίσεις τα κτυπήματος για αφύπνιση της οθόνης ψάξε τα υπομενού
      Ηλίας
    • Διαφήμιση
    • Ο/H ipankas έγραψε:

Εγώ βλέπω ότι δεν υπάρχει διάθεση να συνεχίσουν την ανάπτυξη για Android 11 στην evolutionx.
      Ενώ στην arrowos μέσα σε 10 μέρες έχουν ανεβάσει 3 rom, προσπαθούν να διορθώσουν σφάλματα
      Το θέμα είναι πως αλλάζεις πεπατημένη και σε ποια rom να πας
      Έχεις δωκιμασει καθόλου τις havocos, arrows και evolution x ;
      Τι διαφορές έχουν;
      Ποια είναι καλύτερη και πιο γρήγορη;

• Παλιότερα είχα havoc os τώρα εχω evolution x είναι σχεδόν ίδιες και οι δύο πολύ καλές και σταθερές απλώς επέλεξα την evolution x για ποιο πλήρη ελληνική μετάφραση
      Χτες το βράδυ δοκίμασα την arrowos 11 αλλά γύρισα πίσω καινούργια rom θέλει δουλειά ακόμα
      Μερικές εφαρμογές δεν άνοιγαν
      Σήμερα θα δοκιμάσω την MsmXtended 11
    • Ο/H ipankas έγραψε:

Παλιότερα είχα havoc os τώρα εχω evolution x είναι σχεδόν ίδιες και οι δύο πολύ καλές και σταθερές απλώς επέλεξα την evolution x για ποιο πλήρη ελληνική μετάφραση
      Χτες το βράδυ δοκίμασα την arrowos 11 αλλά γύρισα πίσω καινούργια rom θέλει δουλειά ακόμα
      Εμένα το xiaomi parts δεν ανοίγει στην evolution x

• Διαφήμιση
    • Ο/H ipankas έγραψε:

Παλιότερα είχα havoc os τώρα εχω evolution x είναι σχεδόν ίδιες και οι δύο πολύ καλές και σταθερές απλώς επέλεξα την evolution x για ποιο πλήρη ελληνική μετάφραση
      περιμένετε λίγο ακόμη είναι άλφα ρομ ας γίνει σταθερή πρώτα πολλά μπαγκς εκτός και εχεται κέφι για λογκς αποστολή και διορθώσεις είναι ακόμη θεωρώ εγώ χωρίς να επιβάλλω κάτι ότι πρέπει να έχεις εμπειρία για να συμμετέχεις σε αυτό το στάδιο γι'αυτό εγώ έκατσα στην εβολουσιον πέρασα και τον κερνελ που γράφει μερικά μηνύματα ποιο πάνω ο kostas kanalis τον extended και βλέπουμε μπορεί αν σταθεροποιηθη να δούμε και Έβο 11 γιατί ίσως ο μειντεινερ της συσκευής να μην εμπιστεύεται ακόμη τα σορσις της Έβο για να κάνει 11αρα............στο Μάρκο έχω λινεατζ 17.1 με ΟΤΑ και ενώ έχει καλή 11αρα για αρχή περιμένω γιατί κάθε έκδοση λόγω αρχής θέλει καθαρή εγκατάσταση θα την βάλω μόνο όταν αρχίσουν τα ΟΤΑ για ποιο σταθερή έκδοση...........κάντε υπομονή ένα μήνα ίσως λιγότερο....!!!!!!!
      Ηλίας