Βγήκε EvolutionX R! Αν κάποιος τη δοκιμάσει,ας μας πει τι και πως,καθώς επίσης ποια καλούδια παραμετροποίησης λείπουν σε σχέση με την Q..
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Θα την δοκιμάσω όταν αλλάξω μπαταρία και οθόνη στο κινητό μου.Ο/H Kostas_kanal έγραψε:
Βγήκε EvolutionX R! Αν κάποιος τη δοκιμάσει,ας μας πει τι και πως,καθώς επίσης ποια καλούδια παραμετροποίησης λείπουν σε σχέση με την Q..
Επίσης ο πυρήνας panda δουλεύει στη Evo r;
Ειναι σπασμενη η οθονή ή ειναιη ιδεα μου;
Στάλθηκε από το SM-T713 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Αλλάζουν δηλαδή;Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ετσι φαίνεται σαν σπασμένη , εκτός αν αλλάζουν τα σχήματα στην οθόνη έντονα.
Στάλθηκε από το SM-T713 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Άλλαξε οθόνη γιατί σε λίγο θα πηγαίνεις με την ζάντες , χωρίς καθόλου λάστιχο.
-
Βγήκε αλλά κατέβηκε λόγω σοβαρού bug ενω έπαιρνες τηλέφωνο. O developer κάνει ξανά νέο build και θα την ανεβάσει σε περιπου κανα 6ωρο οπό ότι είπε στο telegram group .Ο/H Kostas_kanal έγραψε:
Ανέβηκε- My Devices -
Xiaomi :
Poco F3 - HentaiOS
̶R̶e̶d̶m̶i̶ ̶N̶o̶t̶e̶ ̶5̶ ̶P̶r̶o̶ ̶-̶ ̶A̶r̶r̶o̶w̶ ̶O̶S̶ ̶A̶n̶d̶r̶o̶i̶d̶ ̶1̶1̶ ̶ (rip) -
Την κατεβάζω
Κάθε 300 mb μου βγάζει αναμονή για δίκτυο και συνεχίζει μετά από 20 λεπτά -
Κάτι είπε είχε θέμα το sourgefornet...Ο/H ipankas έγραψε:
Την κατεβάζω
Κάθε 300 mb μου βγάζει αναμονή για δίκτυο και συνεχίζει μετά από 20 λεπτά -
έχει θέμα το sourceforgeΟ/H ipankas έγραψε:
Την κατεβάζω
Κάθε 300 mb μου βγάζει αναμονή για δίκτυο και συνεχίζει μετά από 20 λεπτά
μου εχει βγει η πιστη να το κατεβασω - My Devices -
Xiaomi :
Poco F3 - HentaiOS
̶R̶e̶d̶m̶i̶ ̶N̶o̶t̶e̶ ̶5̶ ̶P̶r̶o̶ ̶-̶ ̶A̶r̶r̶o̶w̶ ̶O̶S̶ ̶A̶n̶d̶r̶o̶i̶d̶ ̶1̶1̶ ̶ (rip) -
-
Γιατί Κώστα τι παίχτηκε και μαλώσατεΟ/H Kostas_kanal έγραψε:
? Τρέχω Arrow OS 11 απο το πρώτο release, έχει βασικές παραμετροποιήσεις όχι τρελά πράγματα αλλά είναι η πιο stable 11 ROM που έχω δοκιμάσει μεχρι στιγμής δεν ξερω πως θα εξέλιχθει η EvoX. - My Devices -
Xiaomi :
Poco F3 - HentaiOS
Στο forum μέσα γίνεται χαμός.Και επειδή στα pinned messages δεν είχανε τα bugs (παρά μονο στο changelog) τους είπα πολύ όμορφα, βάλτε τα bugs σε κάποιο pinned message για να αποφευχθει αυτός ο πανικός.Και αρχισαν κάτι να λένε κατι άκυροι οτι βαριέμαι να διαβάσω και ότι δε σέβομαι τον dev κλπ.Οτι να ναι δηλαδή.Μεχρι με ήρεμο τρόπο να τους εξηγήσω τι εννοώ,με καναν block.Τωρα δοκιμάζω msm Q καλη φαίνεται,αλλα υπάρχουν κάποια bugs ακόμα.Αλλα για daily use είναι μία χαρά..Ο/H CodeFox έγραψε:
Γιατί Κώστα τι παίχτηκε και μαλώσατεΟ/H Kostas_kanal έγραψε:
? Τρέχω Arrow OS 11 απο το πρώτο release, έχει βασικές παραμετροποιήσεις όχι τρελά πράγματα αλλά είναι η πιο stable 11 ROM που έχω δοκιμάσει μεχρι στιγμής δεν ξερω πως θα εξέλιχθει η EvoX.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0