Μπα μέχρι να βγει σταθερή a11 που να δουλεύει η WINBANK δεν νομίζω ότι θα φύγω από την evolution-xΟ/H ipankas έγραψε:
Την AICP 11 τη δοκίμασε κανείς;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΜπα μέχρι να βγει σταθερή a11 που να δουλεύει η WINBANK δεν νομίζω ότι θα φύγω από την evolution-xΟ/H ipankas έγραψε:
Την AICP 11 τη δοκίμασε κανείς;
Κσι σε άλλες το ίδιο και σε άλλες συσκευές π.χ το markw που έχω δεν βγάζουν άκρη τι φταίει με δοκιμές μόνο ένας dev κατάφερε και έλυσε το πρόβλημα .....πως; δεν ξέρει κανείς αυτά είναι bugs που τα αποδέχεσαι μέχρι να λυθούν απλά στέλνεις κάθε φορά και άλλο log.....Ο/H VAG-ZAG έγραψε:
Ποιός δύναται να περάσει Arrow R Nightly, να δει αν του δουλεύει ο ήχος εισερχόμενης κλήσης στο Bluetooth?
Σήμερα μου έστειλε μήνυμα ο DEV στο Telegram & με παρακαλεί να περάσω την τελευταία & να δοκιμάσω διάφορα Handsfree Bluetooth...
Ειδε το logcat που του έστειλα & μάλλον δεν έβγαλε άκρη...
Πώς εξηγείται να δουλεύει τέλεια σε Pair με το αυτοκίνητο, μου λέτε?
(BMW X1 2018, Bluetooth 4.0)
Ελληνικα υποστηρίζει;Ο/H ipankas έγραψε:
Την συγκεκριμένη rom πολύ ευχαρίστως να την περνούσα από τις καλύτερες 11 αλλά δεν δουλεύει το το winbank.
Πριν δύο μέρες την έβγαλα
Με lineage 17.1 και εντός λίγου διαστήματος lineage 18.......MARKWΟ/H kos25k έγραψε:
Έλα ρε υπάρχει και άλλος χρήστης Markw εδώ μέρα;; Κινητό απο τα λίγα κουφέτα όποιος δε το έπιασε δε μπορεί να καταλάβει τι εννοώ! Μπράβο πάντως!!
Προς το παρόν ναι έβαλα το app που είχες γράψει και όλα καλά, όσο αφορά την ρομ μια χαρά την βλέπω πολύ γρήγορο πλέον καλή διαχείριση των πόρων αλλά στο redmi note 5 πλέον το έχω για δεύτερη συσκευή με πιο περιορισμένη χρήση, έχω πέσει πάνω στο poco x3 έβαλα στην αρχή την 4,7 Android 11 και μετά την 5.1 εδώ και 2 μέρες, την ψάχνω ακόμα όπως και το poco αλλά δείχνει δυνατό και σταθερόΟ/H angarato_surion έγραψε:
@lefesta δηλαδή η winbank δουλεύει με enforcing στο Evo 5.1 δηλαδή; επίσης έχει κανένα άλλο bug;
Στάλθηκε από το SM-T713 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk