Κανείς με pixel experience plus;Εχει έστω κάποιο basic customization;
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Αν θες android 11 σταθερή ( όσο γίνεται στο πρώιμο στάδιο που βρίσκεται) με καλούδια όπως λέει crdroid 7.1 android 11
-
Ο/H dimis6997 έγραψε:
Μετα απο λίγες μέρες που την δουλεύω καλή είναι αλλά έχει καποια θεματα, π.χ κρασαρουν τα θέματα, περιμένω και την 11 και βλέπουμε.
hellas
Στάλθηκε από το SM-T713 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H kos25k έγραψε:
εγω ειμαι ,εχει αλλα οσο να ναι η rom ειναι ολοκαθαρη οποτε περιμενεις να βρεις οτι θα εβρισκες και σε ενα Pixel,καμια σχεση με MIUI,για αυτο και κατα την γνωμη μου ειναι και απο τις καλυτερες Rom -
-
Ο/H georgee έγραψε:
Ο/H kos25k έγραψε:
εγω ειμαι ,εχει αλλα οσο να ναι η rom ειναι ολοκαθαρη οποτε περιμενεις να βρεις οτι θα εβρισκες και σε ενα Pixel,καμια σχεση με MIUI,για αυτο και κατα την γνωμη μου ειναι και απο τις καλυτερες Rom -
Ο/H kos25k έγραψε:
Υπάρχει πουθενά λίστα με τα καλουδια της;Επισης δε βλέπω συχνά updates+ότι είναι unofficial..Η κανονική PE νομίζω είναι official..
Απο features δεν εχει εκτος απο τα βασικα που με μια αναζητηση στο youtube μπορεις να δεις πανω κατω πως ειναι.. -
Ο/H georgee έγραψε:
Ο/H kos25k έγραψε:
Υπάρχει πουθενά λίστα με τα καλουδια της;Επισης δε βλέπω συχνά updates+ότι είναι unofficial..Η κανονική PE νομίζω είναι official..
Ηλίας -
Καλημέρα και καλή χρονιά. Θα την δοκιμάσω και θα ενημερώσω.
Για όποιον ενδιαφέρεται:
xiaomi-eu-20-12-28-android-11RedMi Note 5 Pro -
Επειδή βλέπω πολλούς νέους σε αυτόν τον τομέα να μπερδεύονται πήρα την πρωτοβουλία να γράψω τα εξής :
Αν θες μια σταθερή ROM χωρίς πολλά πολλά μία είναι η επιλογή : ArrowOS11 + έχει απίστευτη διαχείριση μπαταρίας
Αν είσαι απο αυτούς που θέλουν να κάνουν το κινητό τους σαν διαστημόπλοιο πας στην HavocOS η οποία θα βγει σε android 11 σε κανα μηνα ή σε Evolution X 11 η οποία δεν ειναι και τόσο σταθερή
Υπάρχουν και άλλες ROM εκεί εξω οπως Pixel Experience, crDroid κτλ τις οποίες ομως δεν εχω δοκιμάσει και δεν μπορώ να πω αντικειμενικά την γνώμη μου.- My Devices -
Xiaomi :
Poco F3 - HentaiOS
̶R̶e̶d̶m̶i̶ ̶N̶o̶t̶e̶ ̶5̶ ̶P̶r̶o̶ ̶-̶ ̶A̶r̶r̶o̶w̶ ̶O̶S̶ ̶A̶n̶d̶r̶o̶i̶d̶ ̶1̶1̶ ̶ (rip) -
Παιδιά κανείς οδηγίες για το πως περνάμε microG;Θελω περισσότερο privacy έναντι των google play services.Εχει εδώ οδηγιες, αλλά γίνεται ένας χαμός.Κανεις με όρεξη που θα μπορούσε να μας γράψει οδηγίες με βήματα;
MicroG
It's an opensource alternative to Gapps. It replaces Google Play Services and prevents Google from getting your precious data.
It's much more lightweight in disk space and ram and it's battery friendly.
You will get more privacy and avoid Google spyware
★Why?
Telegram: Contact @NoGoolag
★Frequently Asked Questions
★Installation guide
★Installers
You have several easy installers that you can use on top of a suported rom:
★List with some known MicroG supported roms
(Signature spoofing support)
[INDEX] How to get Signature Spoofing support | XDA Developers Forums
★MicroG telegram Support group
Links at Telegram: Contact @microGsupport
★MicroG Channel
#microg -
Καλημέρα, μετα απο καποιες μέρες δοκιμής της συγκεκριμένης rom δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι καλα. Κολλάει αρκετά, αναμένω σύντομα update.
xiaomi-eu-20-12-28-android-11RedMi Note 5 Pro
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0