Ακριβώς.Λιγοτερη παραμετροποίηση προς το παρόν.Επισης τη θεωρώ σταθερή γιατί δε βρήκα ακόμα bugs...
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Αυτό παρατήρησα και γω, πιο σταθερή από τη crdroid που έχει πολλές διορθώσεις στο 11 αλλά με λιγότερη ελληνική μετάφραση
-
-
Που οφείλεται η μεγάλη κατανάλωση; Το είδες; Έκανες συχρονισμο των Google , Mi account μήπως και είχαν κολλήσει; Αυτό έφταιγε συνήθως...
-
Ο/H GiolaPower έγραψε:
κάτι με την κάμερα που δεν μου δουλεύει
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Που οφείλεται η μεγάλη κατανάλωση; Το είδες; Έκανες συχρονισμο των Google , Mi account μήπως και είχαν κολλήσει; Αυτό έφταιγε συνήθως...
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H GiolaPower έγραψε:
κάτι με την κάμερα που δεν μου δουλεύει
-
Τελικά έβγαλα την Havoc γιατί τελικά λαγκάρει..και έβαλα PixyOS.Είναι μία γλυκιά rom βασισμένη στο Pixel,με μία στοιχειώδη παραμετροποίηση αλλά πολύ smooth και γρήγορη.Επισης ο dev δίνει συχνά αναβαθμίσεις,δε την παρατάει..
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπέρα. Έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα απο custom rom με android 11, καμία δεν συγκρίνεται για την ώρα με την Arrow 11, απίστευτη σταθερότητα και μπαταρία. Απλά ως συμβουλή για να μην ταλαιπωρήστε. Δεκτή κάθε πρόταση.RedMi Note 5 Pro
-
Ο/H dimis6997 έγραψε:
Καλησπέρα. Έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα απο custom rom με android 11, καμία δεν συγκρίνεται για την ώρα με την Arrow 11, απίστευτη σταθερότητα και μπαταρία. Απλά ως συμβουλή για να μην ταλαιπωρήστε. Δεκτή κάθε πρόταση.
Ηλίας -
Τα πάντα είναι στα ελληνικά.RedMi Note 5 Pro
-
Στην arrow (Android 11) η Google maps δεν βρησκει τοποθεσία αν δεν βρίσκει δορυφόρους ακόμα και αν έχεις την τοποθεσία στο high accuracy mode.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H dimis6997 έγραψε:
Καλησπέρα. Έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα απο custom rom με android 11, καμία δεν συγκρίνεται για την ώρα με την Arrow 11, απίστευτη σταθερότητα και μπαταρία. Απλά ως συμβουλή για να μην ταλαιπωρήστε. Δεκτή κάθε πρόταση.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0