Λογικό δεν είναι ?Ο/H fanismarg1977 έγραψε:
Είναι καμιά ρύθμιση να κάνω; συμβαίνει κ σε εσάς;
Στις περισσότερες οθόνες το ίδιο συμβαίνει.

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΛογικό δεν είναι ?Ο/H fanismarg1977 έγραψε:
Μα σε κανένα άλλο κινητό δεν το έχω παρατηρήσει...Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Στις περισσότερες οθόνες το ίδιο συμβαίνει.![]()
Αυτή είναι η αρχή για τα polarized.Βλεπεις ορισμένες ακτίνες φωτός.Ο/H fanismarg1977 έγραψε:
Μα σε κανένα άλλο κινητό δεν το έχω παρατηρήσει...Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Στις περισσότερες οθόνες το ίδιο συμβαίνει.![]()
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα πρέπει να γνωρίζεις πως μερικές και ποιο ακριβές οθόνες έχουν ήδη μία επίστρωση με Polarized φίλτρο για να μην αντανακλάται το φως του ήλιου επάνω τους, ώστε να βελτιώνεται η φωτεινότητα της οθόνης σε εξωτερικούς χώρους...Ο/H fanismarg1977 έγραψε:
Μα σε κανένα άλλο κινητό δεν το έχω παρατηρήσει...
Ο/H fanismarg1977 έγραψε:
Τα γυαλιά ηλίου μου έχουν φίλτρο polarized κ όταν τα φοράω η οθόνη του κινητού σχεδόν δε φαίνεται... Είναι καμιά ρύθμιση να κάνω; συμβαίνει κ σε εσάς;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η απλά μπορείς να γυρίζεις το κινητό Landscape (στην οριζόντια θέση)Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Θα πρέπει να γνωρίζεις πως μερικές και ποιο ακριβές οθόνες έχουν ήδη μία επίστρωση με Polarized φίλτρο για να μην αντανακλάται το φως του ήλιου επάνω τους, ώστε να βελτιώνεται η φωτεινότητα της οθόνης σε εξωτερικούς χώρους...Ο/H fanismarg1977 έγραψε:
Μα σε κανένα άλλο κινητό δεν το έχω παρατηρήσει...
Σε αυτή την περίπτωση, όταν φοράει κάποιος polarized γυαλιά που έχουν την ίδια πολικότητα με τα φίλτρα της οθόνης, τότε αυτή φαίνεται να μαυρίζει εντελώς.
Αν γυρίσεις τα γυαλιά στα πλάγια θα δεις ότι εμφανίζεται και πάλι η οθόνη λόγο ανάστροφης πολικότητας...
Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο από το να διαβάζεις την οθόνη χωρίς polarized γυαλιά...