Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Δοκιμάστε αυτό που ξεκίνησα να φτιάχνω και πείτε μου αν λειτουργεί με τις εφαρμογές της Google. => Bloatware Removal Tool
- Φιλε Γιώργο δοκίμασα το εργαλείο σου στο τηλέφωνο που σου γράφω σε επόμενο μήνυμα από αυτό της παράθεσης..........twrp+supersu+official global..........όλα τέλεια απεγκατεστησε άψογα τα apps άφησα τελευταία το google duo και εδώ χάθηκε η επαφή τηλεφώνου με υπολογιστή......την επανέφεραν με το heliau.......νομίζω εργαλείο δουλεύει άψογα και το μόνο που θέλω να κάνω είναι αφού κατέβασα πάλι το google duo να δω αν μπορεί να γίνει απεγκατασταση σαν απλή εφαρμογή ή ενσωματώθηκε πάλι σαν εφαρμογή συστήματος;.........όλα τέλεια μέχρι στιγμης
Ηλίας - Φιλε Γιώργο δοκίμασα το εργαλείο σου στο τηλέφωνο που σου γράφω σε επόμενο μήνυμα από αυτό της παράθεσης..........twrp+supersu+official global..........όλα τέλεια απεγκατεστησε άψογα τα apps άφησα τελευταία το google duo και εδώ χάθηκε η επαφή τηλεφώνου με υπολογιστή......την επανέφεραν με το heliau.......νομίζω εργαλείο δουλεύει άψογα και το μόνο που θέλω να κάνω είναι αφού κατέβασα πάλι το google duo να δω αν μπορεί να γίνει απεγκατασταση σαν απλή εφαρμογή ή ενσωματώθηκε πάλι σαν εφαρμογή συστήματος;.........όλα τέλεια μέχρι στιγμης
-
-
Ηλίας -
Αν είναι fastboot rom είσαι οκ.
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Όχι. Να ψάξεις για το redmi note 5.
Edit:
Έκανα λάθος. Το nillkin του redmi 5 plus κάνει και για το redmi note 5
Nillkin Amazing H tempered glass screen protector for Xiaomi Redmi 5 Plus (Xiaomi Redmi Note 5)
-
Ο/H em56464 έγραψε:
Ηλίας -
Ωραία Ηλία. Θα το δω. Σε ευχαριστώ πολύ για το feedback.
-
Ρε παιδιά για δείτε λέτε να έχει θέμα το κινητό; πατάω το Vol down κ τίποτα...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δοκιμάζεις με θήκη ή χωρίς θήκη ?
Αν είσαι με θήκη δοκίμασε να την βγάλεις για να κάνεις τα τεστ. -
Έβγαλα την θήκη κ τα ίδια... Δείχνει να μην λειτουργεί το vol down...
Μπαίνει στο αθόρυβο μόνο του...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Αν σύρεις το δάχτυλο πάνω στα πλήκτρο έχουν την ίδια αίσθηση ? Μήπως στο volume down μοιάζει να είναι κολλημένο μέσα ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0