Αυτό είναι... Για πείτε την γνώμη σας; Να το πάρω ή δεν αξίζει το ρίσκο;
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Ο/H thedoctor46 έγραψε:
Αυτό είναι... Για πείτε την γνώμη σας; Να το πάρω ή δεν αξίζει το ρίσκο;
(που να μας λέει για το αν αξίζει το ρίσκο)
ο πωλητής είναι οκ ; (βαθμολογία κλπ)
σίγουρα δε το βρίσκεις αλλού ; π.χ. gearbest / banggood -
-
Xiaomi Redmi Note 5 Dual Rear Camera 5.99 inch 6GB 64GB Snapdragon 636 Octa core 4G Smartphone Sale - Banggood.com
Good News:
This Xiaomi Redmi Note 5 comes with Official Global ROM + OTA Upgrade from 2018.06.28.
--Banggood Team -
Xiaomi-Redmi-Note-5-64GB.html
Redmi note 5 Online Deals | GearBest.com
Δεν νομίζω ότι αξίζει το ρίσκο. -
Ο/H thedoctor46 έγραψε:
Ο πωλητής είναι εντάξει. Όχι ακόμα δεν υπάρχει αλλού. Στο bangood λέει ότι η official global Rom θα έρθει στις 28/6. Αλλά πέρασε αυτή η ημερομηνία και ακόμα το γράφει. Δεν ξέρω γτ...
κάτσε , το θέμα σου είναι ότι έχει την global ενώ στα άλλα όχι ;
κι ο πωλητής μόνος του την πέρασε (μιας και η συσκευή με τα 6 ειναι για κίνα οπότε δε θα βγαίνει από "μαμα" με global)
ρώτα στο banggod , μην κοιτάς μόνο τι γράφει , και για presale ελεγε και τώρα ενώ στέλνει κανονικά τις συσκευές -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Xiaomi-Redmi-Note-5-64GB.html
Redmi note 5 Online Deals | GearBest.com
Δεν νομίζω ότι αξίζει το ρίσκο.
-
Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:
Ο/H thedoctor46 έγραψε:
Ο πωλητής είναι εντάξει. Όχι ακόμα δεν υπάρχει αλλού. Στο bangood λέει ότι η official global Rom θα έρθει στις 28/6. Αλλά πέρασε αυτή η ημερομηνία και ακόμα το γράφει. Δεν ξέρω γτ...
κι ο πωλητής μόνος του την πέρασε (μιας και η συσκευή με τα 6 ειναι για κίνα οπότε δε θα βγαίνει από "μαμα" με global)
ρώτα στο banggod , μην κοιτάς μόνο τι γράφει , και για presale ελεγε και τώρα ενώ στέλνει κανονικά τις συσκευές
-
@thedoctor46
To Banggood στέλνει ήδη κινέζικα μοντέλα με global rom. Και ιδού το αποτέλεσμα παρακάτω...
Ο/H fanismarg έγραψε:
λοιπον παιδια χθες παρελαβα το νεο μου redmi note 5 απο banggood ολα καλα αλλα σημερα μετα το update που του εκανα μου κανει κατι κουλα...ανοιγει η καμερα μονη της,αναβει το φλας μονο του...η ρομ που φοραει ειναι android 8.1.0 miui global 9.5 σταθερη 9.5.13.0 μοντελο MEE7S...απο χθες που το πηρα δεν εχω πειραξει τιποτα αλλο...τι φταιει?το εκανε σε κανεναν αλλον?
Πάρε το 4/64 global να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. -
Ο/H EvangeliaK έγραψε:
@thedoctor46
To Banggood στέλνει ήδη κινέζικα μοντέλα με global rom. Και ιδού το αποτέλεσμα παρακάτω...
Ο/H fanismarg έγραψε:
λοιπον παιδια χθες παρελαβα το νεο μου redmi note 5 απο banggood ολα καλα αλλα σημερα μετα το update που του εκανα μου κανει κατι κουλα...ανοιγει η καμερα μονη της,αναβει το φλας μονο του...η ρομ που φοραει ειναι android 8.1.0 miui global 9.5 σταθερη 9.5.13.0 μοντελο MEE7S...απο χθες που το πηρα δεν εχω πειραξει τιποτα αλλο...τι φταιει?το εκανε σε κανεναν αλλον?
-
Τελικά ποια είναι η καλύτερη χώρα; Διάβασα όλο το θέμα και δεν έβγαλα άκρη...
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk -
Ο/H AlexanderK έγραψε:
Τελικά ποια είναι η καλύτερη χώρα; Διάβασα όλο το θέμα και δεν έβγαλα άκρη...
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Απλά στην ευρωπαϊκή ένωση λόγω GDPR δεν λειτουργούν ακόμη τα θέματα και το face unlock. Την έπιασαν απροετοίμαστη την Xiaomi.
Επίσης λόγω σχετικού κανονισμού έχουν βάλει όριο στην ένταση του ηχείου.
Αν επιλέξεις Ινδία, Ρωσία, Ελβετία δεν έχεις αυτούς τους περιορισμούς.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0