Αν πας στην ίδια Official θα χάσεις φυσικά το twrp. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην μπορείς να ξανά φλασάρεις twrp αφού φλασάρεις την επίσημη. Θα έλεγα να μείνεις ως έχεις προς στιγμήν μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕπειδή εμένα αυτό το κινητό είναι στα χέρια της γυναίκας μου (την global 9.5.17.0 έχει τώρα) που δεν αντιλαμβάνεται τίποτα από όλα αυτά πως όταν θα της έρθει ενημέρωση δεν θα πατήσει απλά το κουμπάκι για να την κάνει; Μπορώ να απενεργοποιήσω το την αυτόματη αναβάθμιση;Ο/H BanditGR έγραψε:
Άποψη μου καθαρά και όποιος θέλει την ακούει. Να μην κάνετε απολύτως τίποτα με την 9.5.19.0 μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις ενημερώσεις και το anti-rollback (αν ξεκαθαρίσει).
Αν μπει και έχει κάποιο κουσούρι τότε την "παντρεύεσαι" μέχρι να βγει νέα ενημέρωση. Επίσης πες σπάει ο διάολος το ποδάρι του και το τηλέφωνο δεν ξεκινάει μετά την ενημέρωση. Πως το επαναφέρεις αφού δεν μπορείς να πας πίσω σε ROM χωρίς μόνιμο πρόβλημα ? Η απάντηση είναι ότι δεν μπορείς.
Να έχετε επίσης υπόψη σας ότι...ανακαλύφτηκε ότι στις εκδόσεις με Anti-Rollback προστασία (δηλαδή 8.7.10 ΚΑΙ ΜΕΤΑ και πλέον 9.5.19.0 ΚΑΙ ΜΕΤΑ) δεν γίνεται να φλασαριστεί TWRP ακόμα και με ξεκλείδωτο bootloader.
Αυτά είναι τα δεδομένα τι στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές. Από εκεί και πέρα ο καθένας πράττει κατά συνείδηση.
Θα πας στην εφαρμογή της αναβάθμισης και θα απενεργοποιήσεις ότι έχει σχέση με αυτόματους ελέγχους, ειδοποιήσεις ή αυτόματα κατεβάσματα.Ο/H tzemam έγραψε:
Επειδή εμένα αυτό το κινητό είναι στα χέρια της γυναίκας μου (την global 9.5.17.0 έχει τώρα) που δεν αντιλαμβάνεται τίποτα από όλα αυτά πως όταν θα της έρθει ενημέρωση δεν θα πατήσει απλά το κουμπάκι για να την κάνει; Μπορώ να απενεργοποιήσω το την αυτόματη αναβάθμιση;
Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες από το XDA μπορείς πλέον να περάσεις TWRP (και μάλιστα με 2 τρόπους ή φλασάρεις το dummy.img που έφτιαξαν εκεί τα παιδιά ώστε να ξεκλειδωθούν οι fastboot εντολές, ή μπουτάρεις σε προσωρινό TWRP και φλασάρεις το recovery image από εκεί) και να κάνεις ότι θες πλέον αλλά σε ROM ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ σε έκδοση με αυτή που έχεις (ή και την ίδια). Κάνε όμως λίγο υπομονή, να δούμε αν η Xiaomi θα ανακοινώσει κάτι άλλο στις επόμενες ημέρες (προσωπικά πολύ αμφιβάλω αλλά λέμε τώρα).Ο/H George 21 έγραψε:
Εγώ πάω σε λίγα λεπτά να ξεκλειδώσω.... δεν επιχειρώ τίποτα άλλο μετά??