Μόλις πατήσεις ενα απο τα πλήκτρα on-off βγάζει μήνυμα "δίκτυο μη διαθέσιμο".Στο Huawei που ανέφερα δεν συμβαίνει αυτό.Ο/H sardelisp έγραψε:
τι ακριβως προβλημα εχει;; γαιτι εγω μια χαρα το χρησιμοποιω..η εφαρμογη ειναι οντως για τα μπαζα..αργει μεχρι να πιασει το on/off button..να μπει online..Ο/H janisxt έγραψε:
Το ewelink στο huawei t3 tablet λειτουργεί χωρίς προβλήματα(δεν έκανα την τελευταία ενημέρωση) . Ενώ και στα 3 xiaomi έχει πρόβλημα (μόνο στην προηγούμενη έκδοση δεν είχα πρόβλημα)Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:
γενικά με τους ήχους υπάρχει θέμα (αν έχεις ρουτ πήγαινε μερικές σελίδες ποιο πίσω , ένας στο xda ανέβασε κάποιες αλλαγές στα audio settings)
τώρα για συγχρονισμούς δεν ξέρω , σίγουρα δεν παίζει κάτι με τα battery save κλπ ;;
(το ewelink δε το σχολιάζω καν , είναι που είναι για τα μπάζα η εφαρμογή , δεν μπορώ να την τεστάρω κιόλας , πλέον, γιατί πείραξα την sonoff πρίζα μου και δεν λειτουργεί με αυτό το app ..... αλλά είναι για τα μπάζα και η εφαρμογή :))) )
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Ε εντάξει για το ίδιο πρόβλημα λέμε.
Είναι θέμα σχεδίασης λογισμικού και hardware..
Ότι πληρώνεις παίρνεις..
Θυμάμαι όμως ότι κάποτε δούλευε όπως έπρεπε..Android flashaholic -
Καλημερα παιδια.βγηκε miui 10 global;;;και από πού κατεβαζουμε τις ρομ;;;
-
Καλημερα , αποφασισα να παω σε λιγο πιο μικρο να χωραει στην τσεπη .
Οποτε ψαχνω για Xiaomi Redmi Note 5 (4GB/64GB) Global
Εχουμε δει - πετυχει καποια καλη τιμη Ελλαδα ή απο εξω ?
Ευχαριστω
-
οι διαφορές είναι μικρές . Καλύτερα απο εδώ
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
οι διαφορές είναι μικρές . Καλύτερα απο εδώ
Τα λοιπα φτηνα σκρουτζομαγαζα ειναι ιδια σα να το πηρες απο εξω .... με ενα καπελο +40€ -
Μαζί σου συμφωνώ. Απλά για τα μικροπροβλήματα είναι πιο καλά απο εδώ. Στα μεγάλα είναι το ίδιο. Άσε που δεν ξέρεις αν αύριο θα είναι ανοιχτό το skroutzομάγαζο. Αλλά σε περίπτωση που απο την αρχή είναι ελλατωματική η συσκευή το απο εδώ σε γλιτώνει απο πολλά.
-
Μπορούμε να προσθέσουμε ημερομηνία στην μπάρα ειδοποιήσεων? Να μη χρειάζεται να τραβάμε κάθε φορά τις ειδοποιήσεις για να φανεί..
-
Καλησπερα παιδια.βγηκε miui 10 global;;;και από πού κατεβαζουμε τις ρομ;;;
-
Ο/H fatsas7 έγραψε:
Καλησπερα παιδια.βγηκε miui 10 global;;;και από πού κατεβαζουμε τις ρομ;;;
-
Τη εννοείς στις κλειστές ομάδες της xiaomi;απλα το redmi note 5 pro έχω το global γι'αυτό λέω ποτέ και εμείς;;
-
Ο/H fatsas7 έγραψε:
Τη εννοείς στις κλειστές ομάδες της xiaomi;απλα το redmi note 5 pro έχω το global γι'αυτό λέω ποτέ και εμείς;;
Λίγο υπομονή ακόμη...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0