Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Δεν υπάρχει... Με miui 10. Ακόμα δεν έχει στρώσει. Χθες την εβαλα
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk -
Καλημέρα παιδιά
Σαν νέος κάτοχος του Rn5 και εγώ(δυο εβδομάδων) παράγγειλα τα παρακάτω για την συσκευη μας!
Τζαμάκι από το επίσημο Worldwide website της Nilkin Official Nillkin worldwide store: cases, screen protectors, digital accessories:
Nillkin Amazing H+ Pro tempered glass screen protector for Xiaomi Redmi Note 5 Pro
Το περιμένω να μου έρθει
Θήκες προστασίας 360 απο AliExpress :
GKK Case for Xiaomi Redmi 5 Plus Case 360 Full Protection Anti knock 3 In 1 for Redmi Note 5 Pro Note5 Redmi5 Cover glass gift-in Fitted Cases from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
Την Red Black Red και Blue Black Blue -
Από θήκη,κι αν σου αρέσει να είναι θωρακισμένο,μόνο element,την έβαλα σε μαύρη..
For XiaoMi Redmi Note 5 Case Cover Luxury Metal Frame Hard Cover Redmi Note 5 Aluminum Cases Coque For Xiomi Redmi Note 5 Note5-in Fitted Cases from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group -
Ο/H thiras έγραψε:
Από θήκη,κι αν σου αρέσει να είναι θωρακισμένο,μόνο element,την έβαλα σε μαύρη..
-
μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο....αλλά φαντάζομαι το έχουν προβλέψει
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H thiras έγραψε:
-
-
Ο/H thiras έγραψε:
μπαίνει έτσι όπως είναι τώρα το τηλέφωνο με Global stable 9.5.13.0???
Αν κατεβασεις το τελευταίο που έχω τα έχει περασμένα μέσα οπότε μπορεις να πας απο
advanced/tools και να το κανεις. -
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H thiras έγραψε:
μπαίνει έτσι όπως είναι τώρα το τηλέφωνο με Global stable 9.5.13.0???
advanced/tools και να το κανεις.
-
Ο/H thiras έγραψε:
Προς αποφυγή λαθών, χωρίς ρουτ, μπορείς να μου δώσεις περισσότερες οδηγίες/λεπτομέρειες??
Το βάζεις(οδηγίες στην υπογραφή μου) μπαίνεις μέσα και πας
advanced/tools/τικ στο disable verify και swipe.
Αν όλα είναι οκ θα κανεις επανεκκίνηση οταν τελειώσει και θα ανοιξει το κινητο.
Αν δεν μπουτάρει σημαίνει ότι απέτυχε το lazy να κάνει την δουλεια οπότε ξανα μπαίνεις σε twrp και βάζεις αλλο lazy ¨η root.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0