Ο σύνδεσμος είναι από τον επίσημο server.

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΙσχύει. Η ROM είναι επίσημη. Από εκεί και πέρα το πως πάει και τι θέματα έχει (αν έχει), θα χρειαστεί να το ακούσουμε από αυτούς που την έβαλαν.Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Ο σύνδεσμος είναι από το επίσημο server.
Εδώ το link με την rom που ψάχνεις MIUI 9 Global Stable V9.5.13.0.OEIMIFA for Redmi Note 5 Global Released! - Redmi Note 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum κατέβασε την recovery rom και μέσα από την εφαρμογή Ενημέρωση την κάνεις εγκατάσταση. Θα είναι στον φάκελο download.Ο/H tzemam έγραψε:
xiaomi mi tool και με κλειδωμένο bootloader μου εμφανιζει μια global rom με ονομασία 9.2.13.0 ΝΕΙΜΙΕΚ την γνωρίζουμε και γιατι δεν ειναι η 9.5.13.0 που λογικα ειναι το update της 9.5.6.0 που εχω τωρα;
ευχαριστούμε. εγώ επιβεβαιώνω μόλις. όλα καλά με την αναβάθμισηΟ/H spideman3 έγραψε:
Εδώ το link με την rom που ψάχνεις MIUI 9 Global Stable V9.5.13.0.OEIMIFA for Redmi Note 5 Global Released! - Redmi Note 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum κατέβασε την recovery rom και μέσα από την εφαρμογή Ενημέρωση την κάνεις εγκατάσταση. Θα είναι στον φάκελο download.Ο/H tzemam έγραψε:
xiaomi mi tool και με κλειδωμένο bootloader μου εμφανιζει μια global rom με ονομασία 9.2.13.0 ΝΕΙΜΙΕΚ την γνωρίζουμε και γιατι δεν ειναι η 9.5.13.0 που λογικα ειναι το update της 9.5.6.0 που εχω τωρα;
Η νέα πολιτική της Xiaomi είναι η αναμονή 360 ωρών (2 εβδομάδων περίπου), καλώς ή κακώς. Υπήρξε σε κάποια φάση τρόπος να παρακαμφθεί αυτό το όριο (με χρήση παλαιότερης έκδοσης του Mi Unlock εργαλείου) αλλά πλέον φαίνεται ότι η Xiaomi διορθώνει αυτές τις ατέλειες και η αναμονή για το συγκεκριμένο χρόνο είναι ένα γεγονός δυστυχώς αναπόφευκτο.Ο/H Dim Max έγραψε:
Καλησπερα. Απο σημερα κατοχος redmi note 5 3/32. Ερωτηση: Ενω στο παρελθος με τον ΜΙ λογαριασμο μου εχω ξεκλειδωσει σε 32 ωρες, κ ενω το τελευταιο ξεκλειδωμα ηταν πριν περιπου 2 μηνες, σημερα μου εβγαλε οτι πρεπει να περιμενω 360 ωρες. Ξερει καποιος κατι γι αυτο? Σας εχει τυχει? Αλλαξε κατι?
Ευχαριστω
Σου απάντησα εδώ => Διαθέσιμες σε όλους πλέον οι πρώτες Ελληνικές MIUI 10 ROM από Global Source.Ο/H Leonidaspod έγραψε:
βασικά όχι δεν πήγαν όλα στην εγκατάσταση. έκανα "προσαρμοσμενη" και δεν μου πέρασε ούτε το app για τον ήχο,ούτε το supersu και γενικά ότι του κλικαρα να κάνει εγκατάσταση...