Android flashaholic
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Λόγω ηλικίας και ματιών δεν μπορώ να διακρίνω καλά στην αρχική οθόνη το σημείο που δείχνει την μπαταρία (όταν έχεις ποσοστό ) μπορεί να μεγαλώσουν αυτοί οι χαρακτήρες; Όχι γενικά η γραμματοσειρά αυτό το ξέρω
-
Ο/H sardelisp έγραψε:
οπότε επαναλαμβάνω την απορία και ελπίζω σε απάντηση που να μη περιλαμβάνει τα modules που είναι έξτρα (μου μου συγκρίνεις το μενού της εφαρμογής του στυλ "Περισσότερα πράγματα άρα πειράζει και περισσότερα πράγματα" ).
υπόψιν δεν μιλάμε για το ενδεχόμενο να έχεις κάποια πολύ παλια εφαρμογή που δεν έχει ενημερωθεί και έχει συμβατότητα μόνο με το σουπερ
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Με το magisk πλέον φλασαρεις Ρομ μέσω module χωρίς να.πειραξεις τίποτα. Είναι τόσα τα θετικά και η υποστήριξη που για εμένα τo super su είναι σαν να μην υπάρχει... Το μέλλον είναι εδώ και είναι magisk. Να πω πως μόνο μία φορά είχα κάποια μικρά θέματα με το mix2 και αυτό στις αρχές με την 8αρα όταν είχε πρώτοβγει. Με δύο τρία reboot έφτιαχνε.. Μην ξεχνάτε το viper το Vince ytube το unified για διαφημίσεις και άλλα τόσα...
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:
Ο/H sardelisp έγραψε:
οπότε επαναλαμβάνω την απορία και ελπίζω σε απάντηση που να μη περιλαμβάνει τα modules που είναι έξτρα (μου μου συγκρίνεις το μενού της εφαρμογής του στυλ "Περισσότερα πράγματα άρα πειράζει και περισσότερα πράγματα" ).
υπόψιν δεν μιλάμε για το ενδεχόμενο να έχεις κάποια πολύ παλια εφαρμογή που δεν έχει ενημερωθεί και έχει συμβατότητα μόνο με το σουπερ
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
εσυ δεν ηξερα ποσα ηξερες πανω σ αυτο..και σε καποιον που δεν ξερει τι ειναι το boot.img συστημα θα του το πω.
και αφου λοιπον ξερεις τι διαφορες και ουδεις λογος για το τι και ποσα πολλα ξερει ο καθενας μας, τι ακριβως περιμενεις να παρεις σαν απαντηση περα απο τα module και την αποκρυψη root που προειπα;;Android flashaholic -
Ο/H sardelisp έγραψε:
ξερω τι ακριβως πεiραζει το magisk και πιο partition αλλαζει..εσυ δεν ηξερα ποσα ηξερες πανω σ αυτο..και σε καποιον που δεν ξερει τι ειναι το boot.img συστημα θα του το πω.
και αφου λοιπον ξερεις τι διαφορες και ουδεις λογος για το τι και ποσα πολλα ξερει ο καθενας μας, τι ακριβως περιμενεις να παρεις σαν απαντηση περα απο τα module και την αποκρυψη root που προειπα;;
ναι μα μου αναφέρεις τα module Και το Hide σαν κακό ή απαραίτητα υποχρεωτικό .... δεν γίνεται να μου τα αναφέρεις ως αρνητικά αυτά σε σχέση με το supersu -
άσχετο , υπάρχει λόγος , πλέον , να βάζεις supersu αντί για magisk ;
Ο/H sardelisp έγραψε:
ξερω τι ακριβως πεiραζει το magisk και πιο partition αλλαζει..εσυ δεν ηξερα ποσα ηξερες πανω σ αυτο..και σε καποιον που δεν ξερει τι ειναι το boot.img συστημα θα του το πω.
και αφου λοιπον ξερεις τι διαφορες και ουδεις λογος για το τι και ποσα πολλα ξερει ο καθενας μας, τι ακριβως περιμενεις να παρεις σαν απαντηση περα απο τα module και την αποκρυψη root που προειπα;;
νομιζω ειμαστε αρκετα οφ τοπικ οποτε ας το ληξουμε εδωAndroid flashaholic -
Ο/H tzemam έγραψε:
Λόγω ηλικίας και ματιών δεν μπορώ να διακρίνω καλά στην αρχική οθόνη το σημείο που δείχνει την μπαταρία (όταν έχεις ποσοστό ) μπορεί να μεγαλώσουν αυτοί οι χαρακτήρες; Όχι γενικά η γραμματοσειρά αυτό το ξέρω
ΠΧ, αν βάλεις την εφαρμογή GSam Bettery Monitor έχει μερικά -
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Ο/H Leonidaspod έγραψε:
βασικά όχι δεν πήγαν όλα στην εγκατάσταση. έκανα "προσαρμοσμενη" και δεν μου πέρασε ούτε το app για τον ήχο,ούτε το supersu και γενικά ότι του κλικαρα να κάνει εγκατάσταση...
Αν έχεις την καλοσύνη μην ποστάρεις το ίδιο σε διαφορετικά νήματα διότι προκαλείται σύγχυση!
-
Καλησπέρα στην ομάδα,μετά από μια απόχη λίγων μηνών επανηλθα με note 5, ισχύουν τα γνωστά για να περάσω ελληνική? πρώτα dev, ξεκλείδωμα κ μετά την ελληνική;
-
-
Ο/H George 21 έγραψε:
Καλησπέρα στην ομάδα,μετά από μια απόχη λίγων μηνών επανηλθα με note 5, ισχύουν τα γνωστά για να περάσω ελληνική? πρώτα dev, ξεκλείδωμα κ μετά την ελληνική;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0