Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Δοκίμασε να βάλεις region Ελβετία...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkXiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
Αν σου δουλέψει ο ήχος καλύτερα ναι, φτιάχνεις την ώρα και το κρατάς Ελβετία
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο. Το ξεκλείδωμα δεν σε αποτρέπει να βάλεις MIUI 10. Απλά να ξέρεις ότι όταν ξεκλειδώσεις θα γίνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.
-
Ο/H tzemam έγραψε:
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο. Το ξεκλείδωμα δεν σε αποτρέπει να βάλεις MIUI 10. Απλά να ξέρεις ότι όταν ξεκλειδώσεις θα γίνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.
-
Ο/H topmar έγραψε:
Παιδιά το πρόβλημα με την μη αύξηση της έντασης ήχου στα ακουστικά, σε εφαρμογές Messenger, Viber κλπ, πως διορθώνεται;
Είναι πολύ χαμηλή η ένταση, όσο κι αν ανεβάζω από το κουμπί στα πλάγια του κινητού....
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Καλημερα Μόλις έλαβα την 9.5.14.0. Δεν είδα καμία ουσιαστική διαφορά από την 9.5.13.0. την έβαλε κανένας άλλος ?
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Τα fix από το xda ---> Audio Patch for Redmi Note 5 AI [Whyred] Ore… | Xiaomi Redmi Note 5 Pro
"Requirements:
Unlocked bootloader
TWRP/REDWOLF Recovery"
Οπότε για εμάς τους "μαμά", άκυρο... Ελπίζω να βγάλει fix στο θέμα αυτό κάποιο επερχόμενο update
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkXiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Για δες σε ποια έκδοση android είσαι τώρα?
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ίδια με πριν καμία αλλαγή σε έκδοση κλπ
-
Δες το changelog MiUi 9.5.14 Oreo update for Redmi Note 5 Pro - Redmi Note 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0