Σου ήρθε με ΟΤΑ?Ο/H AlexanderK έγραψε:
Έχει βγει καινούργια stable 9.5.19.0
Αν την εγκαταστήσεις, έχε υπόψη σου ότι δεν θα μπορείς να κάνεις downgrade όπως έχουν τα πράγματα.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣου ήρθε με ΟΤΑ?Ο/H AlexanderK έγραψε:
Ναι το ξέρω. Απλά την βρήκα στο μεγάλο φόρουμΟ/H EvangeliaK έγραψε:
Σου ήρθε με ΟΤΑ?Ο/H AlexanderK έγραψε:
Αν την εγκαταστήσεις, έχε υπόψη σου ότι δεν θα μπορείς να κάνεις downgrade όπως έχουν τα πράγματα.
Αληθεια τωρα???? Δεν το ειχα παρει γραμμη αυτο... Ενταξει... Θα εχουμε εκρηξεις μου φαινεται. Ξερουμε ακριβως σε ποια μοντελα το εχουν κανει αυτο???Ο/H makis1024 έγραψε:
Εάν η dev είναι 8.7.10 miui10 και μετά , θεωρείται rollback και θα φάει brick , διότι η stable fastboot θα είναι miui9.
Μόνο στο Whyred προς το παρόν. Φαντάζομαι τεστάρουν τα νερά για κάτι πιο συνολικό μελλοντικά. Μακάρι να πέφτω έξω.Ο/H chrisnik έγραψε:
Αληθεια τωρα???? Δεν το ειχα παρει γραμμη αυτο... Ενταξει... Θα εχουμε εκρηξεις μου φαινεται. Ξερουμε ακριβως σε ποια μοντελα το εχουν κανει αυτο???
Δοκιμάζεις από τον υπολογιστή να συνδεθείς στο mi cloudΟ/H soron80 έγραψε:
ξέρει κάποιος αν υπάρχει λύση;;
Και για την ROM της κοινότητας ισχύουν ότι και για τις επίσημες παιδιά, σε ότι αφορά το Anti-Rollback policy. Άλλωστε το Global source της Xiaomi χρησιμοποιούμε και εμείς.Ο/H Editor έγραψε:
Εμείς που είμαστε με stable 9.5.17 μπορούμε να φλασαρουμε χωρίς πρόβλημα της κοινότητας? Ρωτάω για επιβεβαίωση μη βρεθούμε προ εκπλήξεως.