Εγω εδώ κ μια εβδομάδα πήγα από stable σε dev 8.7.12.. αν λέω αν αποφασίσω να γυρίσω σε stable miui 9 ούτε καν??από τον updater εννοώ...
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Με τα δεδομένα που ισχύουν τώρα, δεν μπορείς.
-
Αν κ από αύριο μπορώ να ξεκλειδώσω... οπότε μάλλον θα μπει ελληνική.
-
-
Ναι εννοείται..μου έχει έρθει στο mail..αν προλάβω να ξεκλειδώσω αύριο την κατεβάζω κ την περνάω!
-
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Άποψη μου καθαρά και όποιος θέλει την ακούει. Να μην κάνετε απολύτως τίποτα με την 9.5.19.0 μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις ενημερώσεις και το anti-rollback (αν ξεκαθαρίσει).
Αν μπει και έχει κάποιο κουσούρι τότε την "παντρεύεσαι" μέχρι να βγει νέα ενημέρωση. Επίσης πες σπάει ο διάολος το ποδάρι του και το τηλέφωνο δεν ξεκινάει μετά την ενημέρωση. Πως το επαναφέρεις αφού δεν μπορείς να πας πίσω σε ROM χωρίς μόνιμο πρόβλημα ? Η απάντηση είναι ότι δεν μπορείς.
Να έχετε επίσης υπόψη σας ότι...ανακαλύφτηκε ότι στις εκδόσεις με Anti-Rollback προστασία (δηλαδή 8.7.10 ΚΑΙ ΜΕΤΑ και πλέον 9.5.19.0 ΚΑΙ ΜΕΤΑ) δεν γίνεται να φλασαριστεί TWRP ακόμα και με ξεκλείδωτο bootloader.
Αυτά είναι τα δεδομένα τι στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές. Από εκεί και πέρα ο καθένας πράττει κατά συνείδηση.
-
Ο/H valantis8 έγραψε:
Δασκαλε με μπερδεψες τωρα, το anti-rollback ισχυει απ οτι καταλαβα μονο στις beta εκδοσεις της mui 10 δεν ειδα να γραφετε κατι για mui 9 stable. διαφωτισε με λιγο
-
Ο/H George 21 έγραψε:
Αν κ από αύριο μπορώ να ξεκλειδώσω... οπότε μάλλον θα μπει ελληνική.
Αν κάνω κάπου λάθος διόρθωσέ με @BanditGR -
Το ν αυτά που διαβάζω ... Βραχμαπούτρα μου, θα πηδηχτω από το παράθυρο!!
Τελευταία στιγμή απεφεύχθη το μοιραίο κ δεν το πάτησα το κουμπί!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ακόμα και να ξεκλειδώσεις τώρα που έχεις την 8.7.12, πολύ πιθανό να μην μπορέσεις να περάσεις custom rom, επειδή δεν θα μπαίνει το custom recovery (TWRP)
Αν κάνω κάπου λάθος διόρθωσέ με @BanditGR
-
Ελπίζω η Xiaomi να αναγνωρίσει το λάθος της και να μην εφαρμοστεί το anti rollback policy και στα υπόλοιπα μοντέλα της γιατί από αυτό θα βγει χαμένη, αντιθέτως να την καταργήσει και στο whyred.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0