@AlexanderK προσοχή από εδώ και πέρα με τις αναβαθμίσεις και ειδικά τα downgrade για να μην σου γίνει κανένα brick.
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
@AlexanderK προσοχή από εδώ και πέρα με τις αναβαθμίσεις και ειδικά τα downgrade για να μην σου γίνει κανένα brick.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk -
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Προς ενημέρωση του φιλοθεάμονος κοινού, σε αλλαγή ιδιοκτησίας κινητού και μετά από FR, ζητάει ΚΑΙ η Google να κάνει login ο προηγούμενος ιδιοκτήτης ΠΡΙΝ βάλει τα στοιχεία του google λογαριασμού του ο νέος. Πλέον, σε Oreo, δυσκολεύουν πολύ τα πράγματα για κλεμμένες συσκευές, που μάλλον ανταλλακτικά θα γίνονται..
Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk -
Ο/H xarisioannina έγραψε:
Και εγω μεταξυ των δυο θα επελεγα το redmi note 5 μονο κ μονο λογω το design, αλλα οπως ειπα το Mi Note 3 ειναι ελαφρως καλυτερο οχι τρελες διαφορες παντως. Αν εισαι διατεθειμενος να δωσεις τα χρηματα που κανεις το Mi Note 3 γιατι δεν πας σε Mi8 που ειναι τοπ ? αν θυμαμαι καλα καπου 380 πρεπει να εχει απο κινα
Edit by Miui_ArtΒρε παιδιά ΕΛΕΟΣ με τις παραθέσεις.
Παρακαλώ όταν θέλετε να απευθυνθείτε σε κάποιον, απλά βάζετε το @(και το username) σε αυτόν που απευθύνεστε.
Για παράδειγμα @MIUI_ART -
-
Ο/H fatsas7 έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα. Η 9.5.19 σας ήρθε ota;;;; το έχω γυρίσει στην Ινδία αλλά δε μου έρχεται κάτι σας ενημερώσει. Ξέρουμε γιατί;;;
Redmi Note 5 via TapatalkXiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
-
Καλημέρα ! Εκανα χθες την αναβάθμιση σε 9.5.19.0 και βλέπω ότι το κινητό παει κάπως καλυτερα. Βέβαια δεν μπορώ να το κρίνω από τώρα γιατί το δουλεύω γύρω στις 7 ωρες με την αναβάθμιση. Το βλέπω κάπως πιο γρήγορο βέβαια θέλει ακόμα κάποιες βελτιώσεις ώστε να γίνει πιο smooth ο χειρισμός. Επίσης βελτιώθηκε και η λειτουργία πλήρης οθόνης. Μειώθηκε το οποίο lag υπηρχε. Βέβαια δεν εξαλείφθηκε θέλει λίγη δουλειά ακόμα αυτό το κομμάτι αλλά δεν λαγκαρει τόσο ειδικά στις γρήγορες εναλλαγές εφαρμογών ( ελαχιστοποίηση άνοιγμα άλλης ). Τέλος σε περίπτωση που μελλοντικά θέλω να κάνω μια δοκιμή του miui 10 ποια έκδοση πρέπει να εγκαταστήσω για να μην μου brickαρει η συσκευή ? Την 8.7.5 η την 8.7.12 που βγήκε τώρα ? Και ποιες από αυτές έχουν ελληνικά ? Πρέπει να λέει global ? Επίσης φαντάζομαι απ' ότι είχε ανακοινώσει και η χιαομι θα μπορώ να γυρίσω από MiUi10 τελευταίες εκδόσεις σε MiUi 9.5.19.0 ?
-
Προσωπικά και αφού είσαι ικανοποιημένος με την 9.5.19.0 , θα έμενα εκεί και θα έπερνα την miui10 κανονικά όταν βγεί stable miui10 για whyred.
Είσαι ήδη anti4 άρα είσαι arb.
Εάν πας σε 8.7.5 θα μπρικάρει , εάν πας 8.7.12 λογικά θα είναι λειτουργικό αλλά ότι buck θα έχεις θα το παντρευτείς μέχρι την άλλη Παρασκευή που θα βγεί η επόμενη, εάν βέβαια την φτιάξουν.
Εν συντομία οι stable ROMs σε whyred προς το παρόν για εμένα έχουν προβάδισμα παρόλο που είμαι υπέρ των developer roms.
Μείνε εκεί και αυτοί που έχουν Developer roms με την πρώτη ευκαιρία ,εάν δεν βρεθεί λύση, σε stable θα γυρίσουν μόλις μπορέσουν και βγει stable miui10.
ΥΓ όλες οι global ROMs έχουν Ελληνικά τόσο οι developer όσο και οι stable. -
-
Ο/H fatsas7 έγραψε:
Καλημέρα. Μπορεί κάποιος να δώσει κάποιο link για την 9.5.19 γιατί δεν μου έρχεται ota;;;;;;
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk -
Να περιμένεις 15 μέρες να ξεκλειδώσει, να το καταφέρνεις μόλις χθες κ να μένεις με δεμένα χέρια!!!με τον φόβο μην μπρικαρει κάνοντας το οτιδήποτε!! αδικία μεγάλη.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0