Διαλέγεις use system sounds και βάζεις στο τηλέφωνο σου τον ήχο ειδοποίησης που θέλεις.
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Εμένα βάζει Viber sound και δεν έχει να τον αλλάξω, μήπως επειδή έχω γλώσσα Ελληνικά; μόνο τον ήχο κλήσης βάζει τον ήχο της συσκευής
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Viber, settings, notifications, use system sounds.
-
Το βρήκα φίλε, έπρεπε να διαλέξω θέματα για να βγάλει τους ήχους συστήματος ευχαριστώ, όσοι έχουν καταφέρει να βάλουν gcam έχουν δει σημαντική βελτίωση;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπερα! 8.7.12 από 8.7.10 μέσω οτα δεν θα έχει πρόβλημα με το twrp ?
-
Έχει κανείς το mi home με αισθητήρες που να του δουλεύει με το note 5; Είμαι ένα κλικ από το να βάλω αγγελία... Ούτε μια βδομάδα δεν το έχω
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk -
Ο/H EvangeliaK έγραψε:
Ο/H Xarhs28 έγραψε:
Γινεται να πας σε 9.5.19.0 πλέον χωρίς να brickαρει η συσκευή σου. Πριν το κάνεις όμως ας πάρεις και μια δεύτερη γνώμη από κάποιον έμπειρο
-
Ο/H AlexanderK έγραψε:
Έχει κανείς το mi home με αισθητήρες που να του δουλεύει με το note 5; Είμαι ένα κλικ από το να βάλω αγγελία... Ούτε μια βδομάδα δεν το έχω
details?id=com.xiaomi.smarthome&hl=el -
Ο/H Xarhs28 έγραψε:
Ο/H EvangeliaK έγραψε:
Ο/H Xarhs28 έγραψε:
Γινεται να πας σε 9.5.19.0 πλέον χωρίς να brickαρει η συσκευή σου. Πριν το κάνεις όμως ας πάρεις και μια δεύτερη γνώμη από κάποιον έμπειρο
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk -
Ο/H Xarhs28 έγραψε:
Ο/H EvangeliaK έγραψε:
Ο/H Xarhs28 έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkείσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... -
- Πώς γίνεται στο messenger να εμφανίζεται το κυκλάκι με το πρόσωπο του αποστολέα; Εμένα μου εμφανίζει μια μπάρα στην κορυφή της οθόνης
- Πώς γίνεται στο messenger να εμφανίζεται το κυκλάκι με το πρόσωπο του αποστολέα; Εμένα μου εμφανίζει μια μπάρα στην κορυφή της οθόνης
-
Ο/H tzemam έγραψε:
έχεις δώσει τις άδειες στο Messenger να σου εμφανίσει τα chat heads ;
έχεις ενεργά (από τις ρυθμίσεις του Messenger) τα chat heads ;
απλά να ξες με τα chat head Θα σου εμφανίζει και μια ειδοποίηση από το σύστημα - Πώς γίνεται στο messenger να εμφανίζεται το κυκλάκι με το πρόσωπο του αποστολέα; Εμένα μου εμφανίζει μια μπάρα στην κορυφή της οθόνης
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0