Δες το μήνυμα 1154 και γενικά όλη η τελευταία σελίδα του νήματος με την συγκεκριμένη μετάβαση ασχολείται...Ο/H Sakkas Takis έγραψε:
Εχω την τελευταια dev global 8.7.12 . Μπορω να φλασαρω την τελαυταια stable global ? Φυσικα ξεκλειδωτο . Θα μπικαρει ?
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Λινκ να την καταβασω ? Εχω τη fastboot εκδοση αλλα δεν βρισκω την recovery
-
-
Ο/H AlexanderK έγραψε:
Κατάφερα και πήγα από global beta 8.7.12 σε 9.5.19.0 με την χρήση του updater του κινητού. Να τονίσω ότι είμαι με κλειδωμένο bootloader
νομίζω ότι με stable είναι ένα κλικ πιο γρήγορο από ότι με beta...ίσως είναι και η ιδέα μου...πάντως αν σε 2 βδομάδες δεν λυθεί το θέμα που έχω με τα notifications στο mi home...θα πάρει πόδι....
συγκρίνεις διαφορετικές εκδόσεις MIUI ή είναι ιδέα μου ;
στο ένα είναι στα τελειώματα του , το άλλο είναι στις αρχές (και με διάφορα προβλήματα προφανώς) του -
Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:
Ο/H AlexanderK έγραψε:
Κατάφερα και πήγα από global beta 8.7.12 σε 9.5.19.0 με την χρήση του updater του κινητού. Να τονίσω ότι είμαι με κλειδωμένο bootloader
νομίζω ότι με stable είναι ένα κλικ πιο γρήγορο από ότι με beta...ίσως είναι και η ιδέα μου...πάντως αν σε 2 βδομάδες δεν λυθεί το θέμα που έχω με τα notifications στο mi home...θα πάρει πόδι....
στο ένα είναι στα τελειώματα του , το άλλο είναι στις αρχές (και με διάφορα προβλήματα προφανώς) του
-
Ο/H AlexanderK έγραψε:
ναι τα συγκρίνω και προσπαθώ να βρω λύση σε ένα πρόβλημα που έχει γίνει εφιάλτης μου. καινούργιο τηλέφωνο και έχει του κόσμου τα προβλήματα. πόσο το μετάνιωσα...
που προφανώς δεν έχει σχέση με το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις, εγώ στο θέμα ταχύτητας που σχολίασες απάντησα
δείτε το θετικά , θα μας αναγκάσει να δοκιμάσουμε dual boot lineage ή άλλες custom μέχρι να το πάρουμε απόφαση και να σβήσουμε τελείως την Miui :))) -
-
Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:
Ο/H AlexanderK έγραψε:
ναι τα συγκρίνω και προσπαθώ να βρω λύση σε ένα πρόβλημα που έχει γίνει εφιάλτης μου. καινούργιο τηλέφωνο και έχει του κόσμου τα προβλήματα. πόσο το μετάνιωσα...
που προφανώς δεν έχει σχέση με το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις, εγώ στο θέμα ταχύτητας που σχολίασες απάντησα
δείτε το θετικά , θα μας αναγκάσει να δοκιμάσουμε dual boot lineage ή άλλες custom μέχρι να το πάρουμε απόφαση και να σβήσουμε τελείως την Miui :)))
-
Μάλιστα, μάλιστα. Για όσους γκρινιάζουν για το whyred...
Φλασάρετε beta ρομ και μετά έρχεστε και γκρινιάζετε γιατί κάποια πράγματα δεν δουλεύουν (ακόμα) σωστά. Το κινητό μια χαρά λειτουργεί, για την ηλικία του MIUI 10 και την κατάσταση της ρομ.
Στην ίδια περίοδο πέρυσι με MIUI 9, τα πράγματα ήταν σε χειρότερο επίπεδο. Αν όλα δούλευαν σωστά γιατί η ρομ ονομάζεται ακόμα beta;
Το.. καλλιτεχνικό της ψευδώνυμο είναι;
Καταλαβαίνω την κατάσταση του να μην δουλεύει νέα συσκευή όπως πρέπει αλλά.. Κάνετε λες και σας βάλανε κάποιοι πιστόλι στον κρόταφο να ξεκλειδώσετε και να περάσετε miui 10 πριν να είναι έτοιμο..
Κάθεστε και πειράζετε συσκευές που δουλεύουν και μετά λέτε ότι δεν έχετε χρόνο να ψάξω. Τι να πω.
Καλό βράδυ σε όλους.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Μάλιστα, μάλιστα. Για όσους γκρινιάζουν για το whyred...
Φλασάρετε beta ρομ και μετά έρχεστε και γκρινιάζετε γιατί κάποια πράγματα δεν δουλεύουν (ακόμα) σωστά. Το κινητό μια χαρά λειτουργεί, για την ηλικία του MIUI 10 και την κατάσταση της ρομ.
Στην ίδια περίοδο πέρυσι με MIUI 9, τα πράγματα ήταν σε χειρότερο επίπεδο. Αν όλα δούλευαν σωστά γιατί η ρομ ονομάζεται ακόμα beta;
Το.. καλλιτεχνικό της ψευδώνυμο είναι;
Καταλαβαίνω την κατάσταση του να μην δουλεύει νέα συσκευή όπως πρέπει αλλά.. Κάνετε λες και σας βάλανε κάποιοι πιστόλι στον κρόταφο να ξεκλειδώσετε και να περάσετε miui 10 πριν να είναι έτοιμο..
Κάθεστε και πειράζετε συσκευές που δουλεύουν και μετά λέτε ότι δεν έχετε χρόνο να ψάξω. Τι να πω.
Καλό βράδυ σε όλους.
-
Δεν υπάρχει συσκευή από καμιά εταιρεία που λανσάρεται καινούργια και όλα λειτουργούν άψογα. Και δεν θα υπάρξει καμία, για το άμεσο μέλλον. Οποία εταιρεία ισχυρίζεται κάτι διαφορετικό, κοροϊδεύει πρώτα τον εαυτό της και μετά τους πελάτες.
Φιλική συμβουλή : Διάλεγε για αγορά συσκευές που έχουν βγει στην αγορά τουλάχιστον ένα εξάμηνο, για να έχεις τα περισσότερα πράγματα να δουλεύουν σωστά. Θα πληρώσεις και λιγότερα..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0