Διαφήμιση

Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)

• Ο/H Alex_MLT έγραψε:

Μάλιστα, μάλιστα. Για όσους γκρινιάζουν για το whyred...

Φλασάρετε beta ρομ και μετά έρχεστε και γκρινιάζετε γιατί κάποια πράγματα δεν δουλεύουν (ακόμα) σωστά. Το κινητό μια χαρά λειτουργεί, για την ηλικία του MIUI 10 και την κατάσταση της ρομ.

Στην ίδια περίοδο πέρυσι με MIUI 9, τα πράγματα ήταν σε χειρότερο επίπεδο. Αν όλα δούλευαν σωστά γιατί η ρομ ονομάζεται ακόμα beta;
      Το.. καλλιτεχνικό της ψευδώνυμο είναι;

Καταλαβαίνω την κατάσταση του να μην δουλεύει νέα συσκευή όπως πρέπει αλλά.. Κάνετε λες και σας βάλανε κάποιοι πιστόλι στον κρόταφο να ξεκλειδώσετε και να περάσετε miui 10 πριν να είναι έτοιμο..
      Κάθεστε και πειράζετε συσκευές που δουλεύουν και μετά λέτε ότι δεν έχετε χρόνο να ψάξω. Τι να πω.

Καλό βράδυ σε όλους. :)
      εχεις απολυτο δικιο.ομως τωρα με αυτην τημ μ@l@kI@ που εκανε η mi οσοι εχουμε την beta με οποια προβληματα τι κανουμε?
    • Υπομονή. Όπως όλοι μας. :/
      Για αυτό το θέμα, τους τα έχω πει και εγώ και στο επίσημο φόρουμ. Δεν γίνεται κάτι άλλο προς το παρόν δυστυχώς.

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Καλησπέρα, ήμουν κάτοχος redmi pro και λόγω χαλασμένης οθόνης ,θελω να αλλάξω κινητό. Είναι καλή επιλογή το note 5 ?
      Redmi Note 5 :) :thumbsup: (computerrage) G7
    • Διαφήμιση
    • @Alex_MTL ο @AlexandrosK είχε το ίδιο πρόβλημα με το mihome από την ώρα που άνοιξε το κινητό με την global σταθερή ... Αυτό είναι το παράξενο... Πώς καποιες συσκευές δουλεύουν κανονικά κ κάποιες όχι ... Πχ οι περισσότεροι με note 5 το mihome τους δουλεύει κανονικά κ στην global σταθερή και στην 8.7.12 του φόρουμ.... Εμένα δούλευε στη σταθερή κ σταμάτησε ....
      Κ δεν νομίζω ότι γίνεται μόνο στο note 5 ... Εμένα έτσι ήταν κ στο note 4 x....
      Γιατί όμως , πώς επιλεγμένα διαλέγει ο σέρβερ σε ποιον δε θα στείλει push notification;;;;
    • Ο/H derveni έγραψε:

Επιβεβαιώστε όλοι οι κάτοχοι του εν λόγω κινητού αν σε τριψηφιο αριθμό 100 η 166 σας μεταφέρει στο 112 όταν καλείται σε αριθμό έκτακτης ανάγκης
      Έτσι είναι το έχει φίλος μου και με το είπε σήμερα.
    • Ο/H Sotiris_s έγραψε:

@Alex_MTL ο @AlexandrosK είχε το ίδιο πρόβλημα με το mihome από την ώρα που άνοιξε το κινητό με την global σταθερή ... Αυτό είναι το παράξενο... Πώς καποιες συσκευές δουλεύουν κανονικά κ κάποιες όχι ... Πχ οι περισσότεροι με note 5 το mihome τους δουλεύει κανονικά κ στην global σταθερή και στην 8.7.12 του φόρουμ.... Εμένα δούλευε στη σταθερή κ σταμάτησε ....
      Κ δεν νομίζω ότι γίνεται μόνο στο note 5 ... Εμένα έτσι ήταν κ στο note 4 x....
      Γιατί όμως , πώς επιλεγμένα διαλέγει ο σέρβερ σε ποιον δε θα στείλει push notification;;;;
      Είναι όντως παράξενο.

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • προσωπικά σε 9 δεν είχα θέματα όπως τώρα
      το κακό είναι χαζά τα περισσότερα θέματα

στην stable υπάρχουν θέματα λόγω μετάβασης σε oreo (αυτο το Mi a1 δεν τους έμαθε τίποτα μάλλον)
      τα έχουν κάνει @$!$@$! με τα region , είτε stable είτε όχι , 4-5 beta και ακόμα δεν έχει αλλαχθεί το FONT που είναι το πρώτο πράγμα που παρατηρείς , κρυφά μενού που θα έπρεπε να υπάρχουν κ.ο.κ.

σιγά σιγά θα λέω ότι καλύτερα ήταν με τις china εκδόσεις :) εκεί τουλάχιστον ήξερες και έβαζες πειραγμένη :)
      τώρα , ούτε ένα join στην μετάφραση δεν μπορώ να κάνω να ικανοποιήσω τα ψυχαναγκαστικά μου με κάποια λάθη που βλέπω :)))

είδα και προχτές αναβάθμιση στο Mi fit και εκεί επέλεγες και region ..... θα βάζεις ελλάδα και θα σου βγάζει μίλια ή "συγγνώμη δεν έχουμε χάρτι για ελλάδα" και άλλα χαζά :)))))
    • Διαφήμιση
    • Παιδιά το να βάζω το κινητό να φορτίσει για κάνα μισάωρο όταν δν έχω μπαταρία είναι προτιμότερο απο το να το αφήνω ώρες?
    • Ο/H teobitoulas έγραψε:

Παιδιά το να βάζω το κινητό να φορτίσει για κάνα μισάωρο όταν δν έχω μπαταρία είναι προτιμότερο απο το να το αφήνω ώρες?
      Δεν έχει ιδιαίτερη διαφορά για την μπαταρία.

Παιδιά το να βάζω το κινητό να φορτίσει για κάνα μισάωρο όταν δν έχω μπαταρία είναι προτιμότερο απο το να το αφήνω ώρες?
      Οι μικρές φορτίσεις είναι καλύτερες αλλά μην ξεχνάς μια φορά στις 15 να κάνεις μια πλήρη φόρτιση- πλήρη αποφόρτιση.

• Διαφήμιση

Νομιζω δεν υπαρχει θεμα στην μπαταρια.οσο θες την φορτιζεις.απλα θα φορτισει αναλογο ποσοστο.καλο ειναι μερικες φορες ομως να την φορτιζεις μεχρι τερμα