Φοραω την 8.7.10 xtrv και θελω να αναφερω μερικα κουφα που κανει η συσκευη μου ουτως ωστε να βγαλω ενα πορισμα για το τι φταιει.λοιπον πρωτα το power οταν το παταω για να σβησει οθονη η να αναψει κανει κατι κουλα σαν να αργει να παρει μπρος.το ραδιοφωνο μερικες φορες ,στο ιδιο σημειο εγω,το σημα κανει παραμορφωση σαν να μην ειναι συντονισμενο καλα,ενα σσσ,σε καθε σταθμο αυτο.οταν μιλαω με ενσυρματα ακουστικα η διαφορα στην ενταση κλικ με κλικ ειναι χαοτικη.με ενα κλικ επανω ξεκουφαινεσαι με κλικ κατω δεν ακους.επεισης ειδοποιησεις εφαρμογων με ακουστικα κουμπωμενα δεν ακουγονται.χωρις ακουστικα οκ.αυτα και συγνωμη αν κουρασα.
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Υπάρχει μια έκδοση που να μην είχε κάποιος προβλήματα;
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk -
Όχι, ποτέ. Εδώ και 6 χρόνια, από την MIUI 1 δηλαδή. Αλλά ακόμα και έτσι την προτιμώ. MIUI και ξερό σούσι. (Είναι εντελώς αντικειμενική γνώμη
)
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H AlexanderK έγραψε:
Υπάρχει μια έκδοση που να μην είχε κάποιος προβλήματα;
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
-
το θέμα είναι ότι δεν μου δουλεύει κάτι το οποίο έχω ανάγκη αυτή τη στιγμή και εδώ και 10 μέρες προσπαθώ να βρω λύση. περνάω stable δεν περνάω beta δεν περιμένω να βγει κάποια αναβάθμιση δεν... Που να μιλήσω για να το ψάξω περισσότερο;
-
Γενικά πλήρες φορτιστεις κάνω απλά επειδή μερικές φορές το βάζω απο λίγο να ανέβει λιγάκι.
-
Ο/H Kostis_87 έγραψε:
Καλησπέρα, ήμουν κάτοχος redmi pro και λόγω χαλασμένης οθόνης ,θελω να αλλάξω κινητό. Είναι καλή επιλογή το note 5 ?
Σαν hardware είναι ένα πολύ πετυχημένο σύνολο στην τιμή του.
Στο software έχει κάποια bugs, τα οποία σιγά-σιγά διορθώνονται (ως πρώην κάτοχος xiaomi δεν θα σου φανεί παράξενο).
Απλά κάνε ένα κόπο και διάβασε τι γίνεται με το anti roll-back, γιατί αποδεικνύεται πονοκέφαλος σε όσους θέλουν να παίζουν με τις ROM. -
Είμαι με 8.7.12 beta κ έχω κατεβάσει την τελευταία stable την 19. Να επιχειρήσω μετά να την περάσω κ εγώ από updater??
-
Ο/H George 21 έγραψε:
Είμαι με 8.7.12 beta κ έχω κατεβάσει την τελευταία stable την 19. Να επιχειρήσω μετά να την περάσω κ εγώ από updater??
-
Ψιλοπραγματα.. αλλά θέλω να πάω σε Stable..
-
Δοκίμασε το τότε
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk -
Ο/H AlexanderK έγραψε:
Δοκίμασε το τότε
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
ΥΓ πλάκα κάνω , δώσε ρε εσύ @George 21 να γίνει η μετάβαση , ξεκλείδωτος είσαι, anti4 είναι και οι δύο ρομ , τι φοβάσαι; με arb δεν πρόκειται να μπλέξεις.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0