Μπας και το μπέρδεψες με το iPhone;Ο/H pavlidisc έγραψε:
A...ξέχασα...και με EIS που γαζώνει!!!! Ακούνητο το ρημάδι!!!![]()
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Ο/H pavlidisc έγραψε:
A...ξέχασα...και με EIS που γαζώνει!!!! Ακούνητο το ρημάδι!!!
Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:
χαλασμένη συσκευή θα πήρες
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
χαλασμένη συσκευή θα πήρες
Ο/H roadtrip έγραψε:
Μπας και το μπέρδεψες με το iPhone;
Υ.Γ Εσύ τώρα...1ο μήνυμα...για τα trolάρεις τα άγνωστα μπήκες...αλλά δεν πειράζει.
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Σίγουρα. Χτύπα το Χρήστο κάτω μερικές φορές μήπως ξεκολλήσει και αρχίσει να κουνιέται η εικόνα στο βίντεο.
Madams and Sirs,
this is definitely not a REDMI device!Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
@pavlidisc
Έτσι είναι Χρήστο, όπως τα λες! Δεν ξέρω τι παραπάνω μπορεί να περιμένει κάποιος από ένα τηλέφωνο αυτής της κατηγορίας στον τομέα της κάμερας.
Βέβαια επειδή το τηλέφωνο δεν είναι μόνο κάμερα, καλό θα ήταν να μπορείς να συνδέσεις και ένα bluetooth χωρίς να κάνεις pair κάθε φορά, να μπορείς να έχεις ειδοποιήσεις από το Mi home και να μην καταλήγεις σε πατέντες για τον ήχο.
Οπότε σε αυτούς τους τομείς...
Madams and Sirs,
this is definitely a Redmi device! -
Ο/H EvangeliaK έγραψε:
Madams and Sirs,
this is definitely a Redmi device!
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
Ο/H AlexanderK έγραψε:
Καμία stable xtrv θα δούμε;;;
Οπότε είναι δύσκολο να σας πούμε πότε θα έχετε διανομή Stable σε Miui 9 που έχουν σχεδόν όλες οι συσκευές. -
Ο/H EvangeliaK έγραψε:
@pavlidisc
Έτσι είναι Χρήστο, όπως τα λες! Δεν ξέρω τι παραπάνω μπορεί να περιμένει κάποιος από ένα τηλέφωνο αυτής της κατηγορίας στον τομέα της κάμερας.
Βέβαια επειδή το τηλέφωνο δεν είναι μόνο κάμερα, καλό θα ήταν να μπορείς να συνδέσεις και ένα bluetooth χωρίς να κάνεις pair κάθε φορά, να μπορείς να έχεις ειδοποιήσεις από το Mi home και να μην καταλήγεις σε πατέντες για τον ήχο.
Οπότε σε αυτούς τους τομείς...
Madams and Sirs,
this is definitely a Redmi device!
δε νομίζω να είναι αποκλειστικά προβλήματα της συσκευής αυτά
απλά τους ήρθες βαριά η μετάβαση σε oreo ή οι ινδοί beta testers δεν κάνουν καλή δουλειά
btw στην τελευταία beta ακουστικά (οκ για αυτά δεν είχα προσέξει να υπάρχει θέμα) και gamepad συνδέονται κανονικά με την μια (εδώ θυμάμαι έπρεπε να πάω και πατήσω να κάνει σύνδεση)
όσο για το Mi home μιας και δε το χρησιμοποιώ μη ξεχνάμε ότι έχουν εμπλακεί και νέοι παράγοντες πλέον (π.χ. section ευρώπης) -
Η 8.7.26 fastboot developer που προτεινει για κατεβασμα το miflash ειναι ιδια με την δικια μας 8.7.26?
-
1 στα 3 μηνύματα ρε παιδιά είναι για την ένταση , δεν θα έπρεπε καν να υπάρχουν ακόμα τέτοιες απορίες.... αφού το είπαμε 100 φορές , οι ρυθμίσεις είναι @$!$@! (και καλά λόγω Ε.Ε. αλλά είναι @$!$!@) αν θέλετε παραπάνω αλλάξτε το region σε π.χ. Ελβετία ή περιμένετε μπαααας και φτιαχτεί κάποτε (αν δεν μπορείτε λύσεις που θέλουν π.χ. root)
Για το polarizing effect δεν υπάρχει 100% εγγυημένη λύση. Όλες σχεδόν οι LCD οθόνες επηρεάζονται από αυτό σε μικρό ή μεγάλο βαθμό. Εξαίρεση αποτελούν οι AMOLED οθόνες (βλέπε πχ Samsung κινητά). Οπότε ή απλά βγάζεις τα γυαλιά ή στρέφεις το κινητό 90 μοίρες ή ψάχνεις να βρεις screen protector που να μετριάζει το polarizing effect (αν βρεις). -
Καμία σχέση.
Η fastboot rom είναι η official rom την οποία χρησιμοποιούμε όταν έχουμε προβλήματα γιατί ξανά γράφει τα πάντα στην συσκευή μας και η εγκατάσταση της γίνεται με το xiaomi mi flash tools.
Η ελληνική rom (XTRV) είναι μια costume rom η οποία ως βάση για την δημιουργίας της έχει την global rom στην συντριπτική πλειοψηφία των συσκευών για κάποιες ως βάση δημιουργίας είναι η china rom & eu.rom.
Η Δ.Ο του φόρουμ έχει απλά αφαιρέσει την σαβούρα της google και πρόσθεσε κάποια mod ή εφαρμογές που βελτιώνουν την rom. Για να την κάνεις εγκατάσταση πρέπει να ξεκλειδώσεις bootloader, να περάσεις το twrp recovery και μέσω αυτού να γίνει instail η rom.
Αυτά χονδρικά για να καταλάβεις κάποια πράγματα.
@stauros2653 -
καλημέρα, από χθες με την arΩma 8.7.26. Μια ερώτηση...Έχω κάποια κολληματάκια που όταν ήταν με global stable δεν είχα. Πιο πολύ εμφανίζονται όταν αλλάζω σελίδα με εφαρμογές, πατάω το home, ή ανοίγω τα recent. Ξέρω ότι κάποιο lag προέρχεται από το magisk και διορθώνονται με 2-3 reboots. έχω κάνει πάνω από 8. μπορεί να είναι κάτι άλλο;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0