Το nillkin amazing CP+ το έχω. Κάθεται πολύ καλά αλλά μαζεύει δαχτυλιες και δεν καθαρίζει με τίποτα. Εφτασα σε σημείο να πιστεύω οτι δεν είναι αυθεντικό αλλα ο κωδικός του λεει οτι ειναι εντάξει.Ο/H amavroudis έγραψε:
Μπορείς να δεις και της nillkin την amazing CP+Ο/H TasVas έγραψε:
Υπάρχει κάποιο καλό και αξιόλογο τζάμι προστασίας που να καλύπτει όλη την οθόνη; Για θήκη σκέφτηκα την Nillkin Frosted Shield και την Mofi ultra thin.
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Ο/H lelepepe έγραψε:
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ο/H TasVas έγραψε:
Υπάρχει κάποιο καλό και αξιόλογο τζάμι προστασίας που να καλύπτει όλη την οθόνη; Για θήκη σκέφτηκα την Nillkin Frosted Shield και την Mofi ultra thin.
-
Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:
άααντε πάλι :)))))) όλα whyred είναι ..... αφήστε τις ονομασίες , καιρό κάναμε να ασχοληθούμε με αυτό
-
Έχει κάποιος άλλος bug με άσχετο ήχο ειδοποιήσεων στην τελευταία global stable 9.6.2
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μήπως εννοείς την ενεργοποίηση των natural sounds; Τι bug είναι αυτο που αναφέρεις;
-
Με 9.5.19.0 εάν κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα έχουμε κάποιο θέμα ?Redmi Note 4 3/32 , Redmi Note 4 4/64 MTK , Mi5s Plus 4/64 , Mi5s Plus 6/128 , Mi Max 2 6/64 , Mi Note 2 4/64 , Mi Note 2 6/128 , Mi Note 3 6/64, Mi Mix 2 6/64 , Xiaomi Black Shark 6/64 , Mi 8 6/64 , Redmi Note 4/64, Redmi Note 5 4/64 , Redmi Note 5 6/64, Redmi Note 7, Redmi Note 9s 6/128 , Poco F2 Pro 6/128 , Redmi Note 9 Pro 6/64
-
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Μήπως εννοείς την ενεργοποίηση των natural sounds; Τι bug είναι αυτο που αναφέρεις;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Στη miui 10 έχουν προσθέσει τα natural sounds.
[MIUI Resources Team] MIUI 10 Nature Sounds Ringtones for Mi Phones. Download!!! - Ringtone - Xiaomi MIUI Official Forum
Κανε google και θα το βρεις. Εκεί νόμιζα ότι αναφέρεσαι.
Για αυτό που περιγράφεις δεν γνωρίζω. -
Ο/H stauros2653 έγραψε:
λογικο δεν ειναι να υπαρχει ενα μπερδεμα? εχω αδικο?
μην ανοίγεις το κουτί της πανδώρας ..... απλά άστο λέω :))) -
Έχει κανείς άλλος ήχους ειδοποιήσεων σε άσχετες στιγμές? κάνει ήχους κοιτάς και τίποτα!!με τις 2 τελευταίες arwma το χω αυτό!!
-
Ο/H George 21 έγραψε:
Έχει κανείς άλλος ήχους ειδοποιήσεων σε άσχετες στιγμές? κάνει ήχους κοιτάς και τίποτα!!με τις 2 τελευταίες arwma το χω αυτό!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0