Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
-
καλημερα πριν απο μερικες μερες εκγατεστησα την εκδοση v.9.6.2.0. Σημερα βλεπω στην επισημη ιστοσελιδα οτι ανεβασαν μια rom V9.5.27.0.OEIRUFA για το redmi note 5 Ai. μπορω να την κατεβασω και την κανω εγκατασταση μεσω miui updater? γνωριζει κανεις αν ειναι κ αυτη ant4my current devices in use:
Galaxy S4 LTE-A (Sd 800) 2Gb / 16Gb
Galaxy S7 Edge 4Gb / 32Gb
RedMi Note 4X 3Gb / 32Gb
RedMi Note 5 3Gb / 32Gb -
Είναι για την Ρωσία. Δεν ξέρω κατά πόσο την θέλεις
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk -
@charlie2alpha
Ποια έκδοση lineage έχεις τώρα? Είμαι οκ από ξεκλειδωμα από χτες, δεν έχω ξεκλειδώσει ακόμα βέβαια. Είναι γενικά εντάξει? Από μπαταρία? Και κάτι τελευταίο, ποιο twrp έχεις το επίσημο η του φόρουμ εδώ? Βέβαια εγώ τώρα στην 8.8.9 global beta σίγουρα ειμαι arb 4, θα χρειαστεί το dummy αρχείο λογικά. -
Έκανα την αγορά 7/8. Πρώτη φόρτιση βγήκε το κινητό από την πρίζα 9/8 το πρωί και είμαι τώρα με 35% μπαταρία με κανονική χρήση. Τούμπανο το κινητό με αρέσει πολύ. Σφαίρα σε όλα και η κάμερα πολύ ωραία. Έχω την θήκη της συσκευασίας. Δεν έβαλα ακόμα αυτή που αγόρασα. Το "μειονέκτημα" θα έλεγα ότι είναι το led ειδοποιήσεων. Πολύ φτωχό με φάνηκε σε σχέση με το Redmi Note 3.
-
Έχει δοκιμάσει κανείς masik?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk -
Ο/H drivth έγραψε:
@charlie2alpha
Ποια έκδοση lineage έχεις τώρα? Είμαι οκ από ξεκλειδωμα από χτες, δεν έχω ξεκλειδώσει ακόμα βέβαια. Είναι γενικά εντάξει? Από μπαταρία? Και κάτι τελευταίο, ποιο twrp έχεις το επίσημο η του φόρουμ εδώ? Βέβαια εγώ τώρα στην 8.8.9 global beta σίγουρα ειμαι arb 4, θα χρειαστεί το dummy αρχείο λογικά.
Με arp4 το μόνο που θα χρειαστείς παραπάνω είναι το dummy.img. TWRP το επίσημο έβαλα, κανένα πρόβλημα. Για κάμερα θα βάλεις το port από το MiA2 που αξιοποιεί και την δεύτερη κάμερα κι αν θες και κάποια Google camera για τα δύσκολα.
Α και μην το ξεχάσω, μην βάλεις το firmware που προτείνουν, είναι arb3, εσύ είσαι ήδη στο 4.Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind -
Ο/H charlie2alpha έγραψε:
Ο/H drivth έγραψε:
@charlie2alpha
Ποια έκδοση lineage έχεις τώρα? Είμαι οκ από ξεκλειδωμα από χτες, δεν έχω ξεκλειδώσει ακόμα βέβαια. Είναι γενικά εντάξει? Από μπαταρία? Και κάτι τελευταίο, ποιο twrp έχεις το επίσημο η του φόρουμ εδώ? Βέβαια εγώ τώρα στην 8.8.9 global beta σίγουρα ειμαι arb 4, θα χρειαστεί το dummy αρχείο λογικά.
Με arp4 το μόνο που θα χρειαστείς παραπάνω είναι το dummy.img. TWRP το επίσημο έβαλα, κανένα πρόβλημα. Για κάμερα θα βάλεις το port από το MiA2 που αξιοποιεί και την δεύτερη κάμερα κι αν θες και κάποια Google camera για τα δύσκολα.
Α και μην το ξεχάσω, μην βάλεις το firmware που προτείνουν, είναι arb3, εσύ είσαι ήδη στο 4. -
@drivth διάβασε καλά το post στο XDA, λέει περί encryption. Μια και έχεις ήδη MiUI είσαι ήδη encrypted οπότε κάνε απλό wipe data, όχι format data.Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind -
Ο/H charlie2alpha έγραψε:
@drivth διάβασε καλά το post στο XDA, λέει περί encryption. Μια και έχεις ήδη MiUI είσαι ήδη encrypted οπότε κάνε απλό wipe data, όχι format data. -
Το wiki τους; Μακριά από εκεί, γεμάτο ανακρίβειες! Διάβασε τι γράφει ο ίδιος ο developer εδώ: LineageOS 15.1 [OFFICIAL][8.1.0][Treble][Wee… | Xiaomi Redmi Note 5 ProΒασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0