Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Ευχαριστώ !!
-
-
Μπορεί να είναι και θέμα παρόχου καθώς είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν τα Ευρωπαϊκά Standards με τα οποία η γραμμή έκτακτης ανάγκης είναι το 112 για όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες του κέντρου πολιτικής προστασίας (αστυνομία - πυροσβεστική κτλ) .Ο/H klgrpls έγραψε:
Ξαναγύρισα στην 9.5.19.0 και πλέον το κάνει και με αυτή.
Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται και πως μπορώ να κάνω τις κλήσεις κανονικά;
-
Είμαι στη wind με καρτοκινητό f2g.Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Μπορεί να είναι και θέμα παρόχου καθώς είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν τα Ευρωπαϊκά Standards με τα οποία η γραμμή έκτακτης ανάγκης είναι το 112 για όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες του κέντρου πολιτικής προστασίας (αστυνομία - πυροσβεστική κτλ) .Ο/H klgrpls έγραψε:
Ξαναγύρισα στην 9.5.19.0 και πλέον το κάνει και με αυτή.
Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται και πως μπορώ να κάνω τις κλήσεις κανονικά;
Δεν έχω διαβάσει κάτι σχετικό σε ανακοινώσεις της wind ούτε σε άλλα forun σχετικά με την τηλεφωνία.
Πριν βάλω την 8.8.2 με την 9.5.19.0 δεν το έκανε. Τώρα πάλι την ίδια έβαλα, τι να άλλαξε; -
Παιδιά καλησπέρα,
Πήγα να πάρω τώρα ένα NANDROID backup απο TWRP (3.2.1-2 του @geoanto555) και μου βγάζει μήνυμα "unable to mount storage" δεν έχω αλλάξει κάτι στην συκευή και δούλευε κανονικά την τελευταία φορά που το έκανα. Είμαι με την 8.7.26. ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?
Ευχαριστώ -
Πήγαινε στις προσαρτήσεις από το κεντρικό μενού και δες αν είναι τικαρισμένο το /data και κυρίως ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος. Αν δεν είναι βάλτα τικ, κάνε ένα reboot πάλι στο recovery όπως είσαι και ξαναδοκίμασε.Ο/H kostas_thess έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα,
Πήγα να πάρω τώρα ένα NANDROID backup απο TWRP (3.2.1-2 του @geoanto555) και μου βγάζει μήνυμα "unable to mount storage" δεν έχω αλλάξει κάτι στην συκευή και δούλευε κανονικά την τελευταία φορά που το έκανα. Είμαι με την 8.7.26. ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?
Ευχαριστώ
-
-
Ε λογικό, απλά το TWRP προσπαθούσε να βρει που να βάλει το backup και δεν έβρισκε και γι' αυτό "κουδούνιζε" που λέει και ο @gkalen.Ο/H kostas_thess έγραψε:
-
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0