Κυρίως θέμα του λειτουργικού είναι, για να πούμε τη μαύρη αλήθεια. Η συσκευή (από άποψη υλικού) είναι άριστη, Το πρόβλημα είναι στο OS. Αρχής γενομένης από την developer 8.8.9 στο MIUI 10 ξεκίνησαν να διορθώνουν τα προβλήματα ειδοποιήσεων. Έχουν ακόμα δρόμο. Υπομονή, θα στρώσει όσο περνάει ο καιρός και η stable του whyred.Ο/H stauros2653 έγραψε:
Επανέρχομαι στο θέμα με τις ειδοποιήσεις που δεν ακουγονται ιδιως οταν ειναι συνδεδεμενα ακουστικά ενσυρματα.παρατηρησα οτι πχ στο μεσσεντζερ δεν νιωθεις ηχο,δονηση κλπ.(παντα με ακουστικα) ενω στο βαιπερ αν ακουω ραδιο σταματαει ο ηχος και νιωθω τουλαχιστον την δονηση.λετε να ειναι θεμα της εφαρμογης,του λειτουργικου η της συσκευης;
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Μακαρι αλλα περασε καιρος και ειναι προβλημα η χρηση του τηλ.σαυτον τον τομεα.
-
Καλημερα,
εχω δυο ερωτησεις που αφορουν την φορτιση του κινητου,
με το xiaomi power bank 2 το δεκαρι ,που εχει γρηγορη φορτιση ,μπορω να το φορτιζω?
Επισης με φορτιστη blitzwolf που βγαζει 2.4 A ?
Θυμαμαι στο redmi note 3 pro που ειχα παλαιοτερα , οτι ειχαν θεματα με καμμενες πλακετες φορτισης?
Ευχαριστω -
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Αγόρασα ένα μεταχειρισμένο 3/32 global version την Πέμπτη, όλα καλά και όλα ωραία, την Παρασκευή ξαφνικά ενώ είχα 75% μπαταρία το τηλέφωνο κλείνει, είτε με power είτε power σε συνδυασμό με +/-, σε φορτιστή που το έβαλα δεν φόρτιζε, δεν άναβε λαμπάκι, δεν άνοιγε με τίποτα...Εεε, άνοιξα το καπάκι, έβγαλα- έβαλα την καλωδιοταινία της μπαταρίας και μπουταρε. Λέω τυχαίνουν και αυτά... Εχθές σε μια γιορτή με μπαταρία 65%, πάλι τα ίδια... Ξεφτίλα... καινούργιο τηλέφωνο... Πήγα σπίτι αργά, άνοιξα το πίσω καπάκι, βγάλε- βάλε καλωδιοταινία ( θέλεις και κατσαβίδι γιατί έχει λαμακι που συγκρατεί την καλωδιοταινία να μην ξεκουμπωσει από καμία πτώση ) και φυσικά επανήλθε. Μια λεπτομέρεια, όταν το παρέλαβα δεν είχε καθόλου μπαταρία, νεκρό, αφού το έβαλα στον φορτιστή μετά από περίπου 5 λεπτά άρχισε να φορτίζει. Ρομ φοράει την τελευταία global stable. Έχει τύχει κάτι παρόμοιο σε κανέναν; Επίσης και τις δύο φορές το τηλέφωνο άνοιξε με το ίδιο ποσοστό μπαταρίας που είχε κλείσει. Αυτά!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Από έξω το αγόρασες; Μίλα με το κατάστημα εάν δεν φταίει η ρομ μαϊμουδοglobal , φταίει η μπαταρία.
-
@makis1024 από αγγελία το έχω πάρει, το τηλέφωνο είναι global version οπότε θέμα με την Ρομ δεν υπάρχει, εκτός αν κάποιος έχει δει κάτι ανάλογο με την τελευταία αναβάθμιση ( νομίζω είναι η 9.5.19.0 ). Αυτό που ξέχασα να αναφέρω είναι ότι την πρώτη φορά που έγινε και το έβαλα στο φορτιστή και δεν φόρτιζε (ούτε το led άναβε), είναι ότι όταν μπήκα στο μενού της μπαταρίας, στο διάγραμμα έδειξε ότι φόρτιζε αυτά τα 5 λεπτά που το είχα βάλει στον φορτιστή. Περίεργα πράγματα...
Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν το κάνει πάλι θα φάει σουτ... Ύστερα από πολλές συσκευές xiaomi πρώτη φορά νιώθω απογοήτευση...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
-
Καλημέρα και χρόνια πολλά...
Ήθελα μια ερώτηση σχετικά με το Xiaomi Redmi Note 5. (4/64 Global Version) (Θεωρητικά έχει την Β20 band)
(αν έχω καταλάβει καλα... υπάρχουν 2 εκδόσεις μια φτηνή ΧΩΡΙΣ Β20 και μία Global ΜΕ Β20)
ψάχνοντας το στο Skroutz παρατήρησα ΚΑΠΟΙΑ μαγαζιά δεν είχανε την B20 στην περιγραφή και τα περισότερα απλά γραφανε 4G.
Γνωρίζει κανείς να με διαφωτίσει;
Ψάχνω είτε από Ελλάδα είτε από εξωτερικό το συγκεκριμένο και στα skroutzομαγαζα έχασα λίγο μπάλα... είτε με τις ελλιπής περιγραφές είτε με τις συνεχής ανατιμήσεις τους.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Mi Max 3, Xiaomi Redmi Note 5 / Pro, Xiaomi Redmi 5A, Xiaomi Redmi Note 3 Pro Global Version (Kate), Xiaomi Router 3, Mi Band 2, Mi Band 3, Xiaomi Smart Lamp 2, η λίστα συνεχώς μεγαλώνει ! ! ! -
Ο καλύτερος τρόπος είναι να μιλήσεις απευθείας μέσω τηλεφώνου αν είναι ελληνικό μαγαζί, ή μέσω Chat που έχουν τα περισσότερα κινέζικα μαγαζιά.
Μόνο έτσι θα βεβαιωθείς για την συσκευή που πουλάνε. -
Ψάχνεις για τους συγκεκριμένους κωδικούς συσκευής με την Β20.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0