Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
-
Στην 8.8.16 παρέμεινε στο 4 οπότε θα μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση αν το ανέβασαν στην stable, αφού έτσι όποιος θα προσπαθούσε να πάει από stable σε MIUI 10 dev θα έτρωγε ένα brick όλο δικό του.Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Όσοι έβαλαν την 9.6.3.0, ας κάνουν έναν έλεγχο να δουν αν το η τιμή του ARB άλλαξε ή παρέμεινε στο 4.
-
Καλησπέρα είμαι VIP αλλά λόγω του ότι άλλαξα τηλέφωνο χτες ψάχνω την ρομ του note 5 για να την περάσω μαζί με twrp αλλά δεν την βρησκω πουθενα
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Θα πρέπει να πας στο profil σου και να προσθέσεις τη συσκευή για την οποία θες να σου έρχεται email.
-
Επειδή ο υπολογιστής που έχω είναι για τα μπάζα κ μπορεί να θέλω κ 5 μέρες να την κατεβάσω μιλάω για την 8.7.5 rom, εάν περάσω το twrp κ μετά κατεβάσω την ρομ στο κινητό θα υπάρχει πρόβλημα εάν την περάσω μέσω κινητού??
-
Την global έχω χτες το ξεκλείδωσα
Αν έχεις την 9.5.19 global stable (και μεταγενέστερη) δεν μπορείς να πας στην 8.7.5. Θα σου μπρικάρει το τηλέφωνο.
Αν έχεις 9.5.17 (και προγενέστερη) δεν υπάρχει θέμα.
ΠΡΟΣΟΧΗ ! To RedMi Note 5/PRO (Whyred) κινδυνεύει με Hard-Brick αν κάνετε downgrade.
[Updated] Important Announcement about Updating of Redmi Note 5 Pro/Redmi Note 5 - Redmi Note 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum
Redmi Note 5/Pro Central Hub for Official Global/China Stable/Dev Roms. - Redmi Note 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum -
Την 9.5.19.0 εχωΟ/H EvangeliaK έγραψε:
Αν έχεις την 9.5.19 global stable (και μεταγενέστερη) δεν μπορείς να πας στην 8.7.5. Θα σου μπρικάρει το τηλέφωνο.
Αν έχεις 9.5.17 (και προγενέστερη) δεν υπάρχει θέμα.
ΠΡΟΣΟΧΗ ! To RedMi Note 5/PRO (Whyred) κινδυνεύει με Hard-Brick αν κάνετε downgrade.
[Updated] Important Announcement about Updating of Redmi Note 5 Pro/Redmi Note 5 - Redmi Note 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum
Redmi Note 5/Pro Central Hub for Official Global/China Stable/Dev Roms. - Redmi Note 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum
Άρα μπορείς να δεις από την 8.7.12 και μετά.
-
Μπορείς να μου στείλεις ένα λινκ να την βρω γιατί ψάχνω 2 ώρες κ δεν μπορώ Να την βρωΟ/H EvangeliaK έγραψε:
Άρα μπορείς να δεις από την 8.7.12 και μετά.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0