Καλησπέρα σε όλους. Γρήγορη ερώτηση, αυτή τη στιγμή φοράει την 9.5.19.0 (OEIMIFA). Θέλω να βάλω την official developer και στη συνέχεια μια ελληνική. Από το Xiaomi MIUI Official Global Site, λογικά αυτήν πρέπει να βάλω έτσι δεν είναι Redmi Note 5 Pro Lastest India Developer Version Fastboot File Download ?
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Αυτήν?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μήπως έχεις τα Windows 10 N edition;
-
Ο/H cranton έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους. Γρήγορη ερώτηση, αυτή τη στιγμή φοράει την 9.5.19.0 (OEIMIFA). Θέλω να βάλω την official developer και στη συνέχεια μια ελληνική. Από το Xiaomi MIUI Official Global Site, λογικά αυτήν πρέπει να βάλω έτσι δεν είναι Redmi Note 5 Pro Lastest India Developer Version Fastboot File Download ? -
-
-
Ο/H thanostek έγραψε:
καλησπέρα. προσπαθώ να ενεργοποιήσω το cameera2 apo enabler απο magisk. κάνω λήψη εγκατάσταση επανεκκίνηση αλλά η google camera δεν λέει να ανοίξει και από camera2 probe (app) βλέπω πως δεν είναι ενεργοποιημένο. xtrv 8.8.16. αντιμετωπίζει κάποιος άλλος θέμα? -
Πολύ δύσκολο..
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Ο/H thanostek έγραψε:
καλησπέρα. προσπαθώ να ενεργοποιήσω το cameera2 apo enabler απο magisk. κάνω λήψη εγκατάσταση επανεκκίνηση αλλά η google camera δεν λέει να ανοίξει και από camera2 probe (app) βλέπω πως δεν είναι ενεργοποιημένο. xtrv 8.8.16. αντιμετωπίζει κάποιος άλλος θέμα?
-
Όχι δεν κάνω κάτι διαφορετικό. Ναι αυτό είναι. Έτρεξες gcam και έχεις force close;
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Όχι δεν κάνω κάτι διαφορετικό. Ναι αυτό είναι. Έτρεξες gcam και έχεις force close;
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0