Αν πας εκεί που βλέπουμε τι ενημέρωση υπάρχει επάνω δεξιά έχει 3 τελείες. Πατάς εκεί και ξανά κάνεις download την ενημέρωση και την ξαναπερνάς.Ο/H mamaou έγραψε:
Και εγώ το ίδιο προβλήμα...μετά την αναβάθμιση δεν μου κρατάει καθόλου η μπαταρία.τι έννοεις ξαναπερασες το update;
[list][*]
[/list]
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Το έκανα...το θυμήθηκα μετά από λίγο.για να δούμε αύριο.καλα σημάδια δείχνει μέχρι τώρα.σε ευχαριστώ για την βοήθεια.
-
-
καλημέρα, υπάρχουν 50 (που λέει ο λόγος) εκδόσεις gcam και τώρα ξεκινήσαν να βγάζουν και patches που τα φλασάρεις και φτιάχνουν την κάμερα. τι να πω...εγώ είμαι σε φάση που ψάχνομαι αλλά δεν υπάρχει τόσος χρόνος για όλα....Ο/H bilis1234 έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους, gcam η κάποια άλλη εφαρμογή για φωτογραφίες??
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για miui 10 υπάρχει??Ο/H AlexanderK έγραψε:
καλημέρα, υπάρχουν 50 (που λέει ο λόγος) εκδόσεις gcam και τώρα ξεκινήσαν να βγάζουν και patches που τα φλασάρεις και φτιάχνουν την κάμερα. τι να πω...εγώ είμαι σε φάση που ψάχνομαι αλλά δεν υπάρχει τόσος χρόνος για όλα....Ο/H bilis1234 έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους, gcam η κάποια άλλη εφαρμογή για φωτογραφίες??
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μόνο για miui 10. Για 9 δεν ασχολείται κανένας
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk -
-
Ξεκλείδωμα bootloader και ροοτ. Ξεκίνα την διαδικασία και εδώ είμαστε. Τι έκδοση έχεις τώρα;
Έχω ξεκλειδώσει έχω την ελληνική μπορώ να ρουταρω να βάλω την gcam κ μετά να ξερουταρω?
Δεν χρειάζεται τότε να ροουταρεις. Λογικά θα έχεις twrp. Πρέπει να φλασάρεις το camera2 enabler και μετά δοκιμάζεις διάφορα gcam
Που το βρίσκω?
Είναι ένα group στο telegram που τα συζητάνε. Δεν ξέρω πως να σου δώσω λινκ

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0