Τους λογαριασμούς σου, τους διέγραψες από την συσκευή ? (mi account, google account κτλ)
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Καλησπέρα μια ερώτηση ίσως χαζή αξίζει να δώσεις το Redmi note 5 για το Mi s2?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Διαφορετικά τηλέφωνα. Το ένα με miui το άλλο με android one. Δεν συγκρίνονται. Εσένα τι σε βολεύει...
-
-
Ο/H EvangeliaK έγραψε:
Ο/H Tsif έγραψε:
Καλησπέρα ... δυστυχώς .... το κινητό έπεσε και έσπασε το lcd ... αγορασμένο από Plaisio ... ξέρουμε που το φτιάχνουμε και τι παίζει με τιμή και εγγύηση ???
Η εγγύηση δεν καλύπτει σπάσιμο οθόνης.
Άσε που αν το στείλεις στην Infoquest, κατά 99% θα σου ακυρώσουν την εγγύηση λόγω της τούμπας που έφαγε το τηλέφωνο.
Πιάνουν τα χέρια σου για να κάνεις μόνος την αντικατάσταση?
@NasDriver
Τι γνώμη έχεις?
Πήρα στην infoquest και μου είπαν 100Ευρω
έχω βρεί στο Ηράκλειο με 60( αλλά χάνω την εγγύηση)
Απο το πλαίσιο μου είπαν ότι μόνο στην infoquest συνεχίζει να ισχύει η εγγύηση αλλά θα το επιβεβαιώσω αύριο
Ευχαριστώ !! -
-
Ο/H lorys1810 έγραψε:
Δεν έχω δοκιμάσει Android one και δεν ξέρω πως είναι πέρα από το λογισμικό είναι καλύτερο τηλέφωνο το Mi A2?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχει τον sd660.
Το whyred φοράει sd636. -
Ευχαριστώ
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H drivth έγραψε:
Κανεις με pixel experience 9.0 εδώ να μας πει εντυπώσεις??
Sent from my SM-T713 using Tapatalk -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ισχύει αυτό
Τι θέλω να πω με τα 100€ στην Infoquest, ξεμπλέκεις από θέμα εγγύησης αλλά σίγουρα και η ποιότητα της οθόνης θα είναι και καλύτερη , σημαντικό σε ένα κινητό όπως το whyred με την κάμερα του , κρίμα να χαλάσεις το όλο πακέτο για 40€... -
Ο/H lorys1810 έγραψε:
Δεν έχω δοκιμάσει Android one και δεν ξέρω πως είναι πέρα από το λογισμικό είναι καλύτερο τηλέφωνο το Mi A2?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Sent from my SM-T713 using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0