Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Αρα πως μπορω να βρω την εκδοση εκεινη? στη σελιδα Miui εχει κατι 8 και 10 εκδοσεις.η εγω δε ψαχνω καλα.εδω επισης υπαρχουν εκδοσεις για κατεβασμα?
-
Η επίσημη σελίδα της xiaomi έχει πλέον μόνο την τελευταία ρομ κάθε συσκευής, για ποιο παλιές δες στο xiaomifirm.com
-
Σε ευχαριστω πολυ!
-
-
-
Όλες οι official ROΜ σε μια μεριά :
Redmi Note 5/Pro Central Hub for Official Global/China Stable/Dev Roms[21-09-18] - Redmi Note 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum -
παιδια ξαναριξα την ρομ. και επιτελους σταματησε η καμερα να τρωει τα τρελα σκαλωματα που εβγαζε. ας το δοκιμασει οποιος εχει θεμα
-
Ο/H Oneironaut84 έγραψε:
Να ρωτησω κατι ακομη...εχει περασει καποιος το resurrection rom? Αν το εχει καποιος ας μου στειλει παρακαλω
Δε χάνεις και τίποτα σπουδαίο. -
Ο/H geogian έγραψε:
Ο/H Oneironaut84 έγραψε:
Να ρωτησω κατι ακομη...εχει περασει καποιος το resurrection rom? Αν το εχει καποιος ας μου στειλει παρακαλω
-
Ο/H Oneironaut84 έγραψε:
Ο/H geogian έγραψε:
Ο/H Oneironaut84 έγραψε:
Δες κι εδώ: Download Custom ROMs for Redmi Note 5 Global / China - Xiaomi Firmware -
Ο/H geogian έγραψε:
Αφού γράφει λίγο παρακάτω στο νήμα που σου έστειλα πως θα γίνει η δουλειά.Δες κι εδώ: Download Custom ROMs for Redmi Note 5 Global / China - Xiaomi Firmware
Το δευτερο λινκ δε τοχα πετυχει καπου..καλο φαινεται..οταν ερθει η ωρα θα το τσεκαρω.ευχαριστω
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0