Την 10αρα την έχεις περάσει ή είσαι με την 9.6.4;
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Ο/H EvangeliaK έγραψε:
Την 10αρα την έχεις περάσει ή είσαι με την 9.6.4;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Κανένα clear cache/data στον updater έκανες?
Δοκίμασε και με την full rom αν βιάζεσαι τόσο πολύ, αν και νομίζω σε μερικές μέρες θα έρθει σε όλους.
miui_HMNote5HMNote5ProGlobal_V10.0.2.0.OEIMIFH_57e18afa3a_8.1.zip -
Ο/H EvangeliaK έγραψε:
Κανένα clear cache/data στον updater έκανες?
Δοκίμασε και με την full rom αν βιάζεσαι τόσο πολύ, αν και νομίζω σε μερικές μέρες θα έρθει σε όλους.
miui_HMNote5HMNote5ProGlobal_V10.0.2.0.OEIMIFH_57e18afa3a_8.1.zip
@manikgrc βάλε μια φώτο από τα spec της συσκευής!!!Redmi Note 4 3/32 , Redmi Note 4 4/64 MTK , Mi5s Plus 4/64 , Mi5s Plus 6/128 , Mi Max 2 6/64 , Mi Note 2 4/64 , Mi Note 2 6/128 , Mi Note 3 6/64, Mi Mix 2 6/64 , Xiaomi Black Shark 6/64 , Mi 8 6/64 , Redmi Note 4/64, Redmi Note 5 4/64 , Redmi Note 5 6/64, Redmi Note 7, Redmi Note 9s 6/128 , Poco F2 Pro 6/128 , Redmi Note 9 Pro 6/64
-
Ο/H Sakis Teleios έγραψε:
@manikgrc βάλε μια φώτο από τα spec της συσκευής!!!
-
Καλησπερα στην ομαδα και απο εμενα καθως προσφατα εφυγα απο το Mi A1 και πηρα το redmi note 5 global. να ρωτησω υπαρχει τροπος να ξεκλειδωσω Bootloader χωρις να περιμενω 720 ωρες ??
-
Οχι γιατί εξαρτάται από την xiaomara , δεν υπάρχει αλτερνατηβ γουεηΠότες θα κάμνει ξαστεριά;
-
Ο/H das_krimi έγραψε:
Οχι γιατί εξαρτάται από την xiaomara , δεν υπάρχει αλτερνατηβ γουεη
-
Καλησπερα παιδιά..τις τελευταίες μέρες όταν πάω να ανοίξω ένα system app μου δείχνει πρώτα το logo της εφαρμογής και μετά το ανοίγει...και έτσι υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση..αυτό δεν μου το έκανε στο παρελθόν..απλά μου ανοιγε κανονικά την εφαρμογή...σας βάζω και ένα screenshot για να καταλάβετε τι λέω..ξέρετε τι παίζει με αυτό;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0