Κι εγώ είμαι στα 25GB αλλά δεν συγχρονίζει...μάλλον είσαι τυχερός

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H kostas_thess έγραψε:
Καλησπέρα! Παιδιά έχετε δει κ εσείς θέματα με κάποιες ειδοποιήσεις στην τελευταία 8.10.25? πχ στο messenger δεν μπορώ με τπτ να απενεργοποιήσω τα "σήματα". δεν θέλω να βγαίνει η ειδοποίηση πάνω πάνω στην οθόνη αλλά μόνο με chat heads όπως το είχα μέχρι τώρα...τώρα βγάζει και τα δυο!![]()
Επίσης δεν μου δουλεύει το adway (δεν ανοίγει μένει κολλημένο κ μετά μόνο reboot πρέπει), όπως και το viper4android δεν έχει επιρροή στο stock ραδιόφωνο. προβληματάκια που δεν υπήρχαν σε προηγούμενες rom. καμιά ιδέα?
ήθελες να πληρώσεις για cloud Και τα έδωσες στο Mi ;; :))))))))Ο/H kostas_thess έγραψε:
Σε μένα το MiCloud λειτουργεί κανονικά ενώ βλέπω πολλά μηνύματα ότι έχει θέματα συγχρονισμού και σύνδεσης. Ίσως επειδή έχω πληρώσει παραπάνω αποθηκευτικό χώρο...???
εχω x-plore file manager root εκδοση και δεν βλεπω καποιο φακελο με το εν λογω backup γνωριζεις μονοπατι για να το βρω γιατι αυτο που λεω ειναι online στο mi cloud το τοπικο το εχω σβησει λογικα πανταΟ/H kodorevi8ulis έγραψε:
αν πας και σβήσεις τον φάκελο μέσω κάποιου file explorer ;Ο/H miltosdelis έγραψε:
Τζάμπα μας πιάνει τον χώρο το αντίγραφο ασφαλείας και δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το σβήσουμε από αλλού δηλαδή;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προς το παρόν είμαι πολύ ευχαριστημένος μιας και τα τελευταία 3 χρόνια με συσκευές xiaomi... Σε συνδυασμό με titanium (plus) φέρτε μου fr να κάνωΟ/H kodorevi8ulis έγραψε:
ήθελες να πληρώσεις για cloud Και τα έδωσες στο Mi ;; :))))))))Ο/H kostas_thess έγραψε:
Σε μένα το MiCloud λειτουργεί κανονικά ενώ βλέπω πολλά μηνύματα ότι έχει θέματα συγχρονισμού και σύνδεσης. Ίσως επειδή έχω πληρώσει παραπάνω αποθηκευτικό χώρο...???
Ο/H geox36 έγραψε:
Μπορείτε να μου πείτε αν όντως ισχύει αυτό ;
λάθος μου δεν πρόσεξα , νόμιζα μιλάμε για τοπικάΟ/H miltosdelis έγραψε:
εχω x-plore file manager root εκδοση και δεν βλεπω καποιο φακελο με το εν λογω backup γνωριζεις μονοπατι για να το βρω γιατι αυτο που λεω ειναι online στο mi cloud το τοπικο το εχω σβησει λογικα παντα
καλά κι εγώ είμαι ευχαριστημένος από τις συσκευές αλλά δεν σημαίνει ότι είναι και η καλύτερη υπηρεσίαΟ/H kostas_thess έγραψε:
Προς το παρόν είμαι πολύ ευχαριστημένος μιας και τα τελευταία 3 χρόνια με συσκευές xiaomi... Σε συνδυασμό με titanium (plus) φέρτε μου fr να κάνω![]()
![]()