μπορουμε να το συνδεσουμε με hdmi?
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Ο/H ninjamoz έγραψε:
μπορουμε να το συνδεσουμε με hdmi?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Update manual 10.0.4.0
10.0.4 update is rolling out in batches:10.0.4 update is rolling out in batches - Redmi Note 5/Pro - Xiaomi MIUI Official ForumΠότες θα κάμνει ξαστεριά; -
Μόλις πέρασα την 10.0.4 Μέχρι στιγμής όλα καλά!!
-
-
Μη βιάζεσαι... Αν θες να ξεκλειδώσεις μόνο για την Google cam , περίμενε γιατί το ανοίγουν στην Dev σιγά σιγά το 2apiΠότες θα κάμνει ξαστεριά;
-
Η 10.0.4 που λέτε ποια είναι; είμαι πίσω;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkείσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... -
Αφου είμαστε ομπρός στο πρωτάθλημα, οι ROMs να πάνε στα κομμάτια....ας είσαι και κάπου πίσωΠότες θα κάμνει ξαστεριά;
-
-
Ο/H em56464 έγραψε:
@fanismargεσυ έχεις να ην 10.0.2.0
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkείσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... -
Αν θέλεις την 10.0.4 κατέβασε την από το πιο πάνω ποστ 3147 κ εγκατέστησε την χειροκίνητα δηλαδή "ενημέρωση συστήματος", κ από την 3 τελίτσες πάνω δεξιά επιλέγεις "επιλογή πακέτου ενημέρωσης".
-
Ο/H lsdpower78 έγραψε:
Αν θέλεις την 10.0.4 κατέβασε την από το πιο πάνω ποστ 3147 κ εγκατέστησε την χειροκίνητα δηλαδή "ενημέρωση συστήματος", κ από την 3 τελίτσες πάνω δεξιά επιλέγεις "επιλογή πακέτου ενημέρωσης".
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkείσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0