Δεν έχω εντοπίσει ιδιαίτερες διάφορες, ομαλά όπως πήγαινε κ πρίν πηγαίνει.Ο/H fanismarg έγραψε:
Μπορώ να περιμένω να έρθει ota... Δε βιάζομαι... Έχει μεγάλες διαφορές;Ο/H lsdpower78 έγραψε:
Αν θέλεις την 10.0.4 κατέβασε την από το πιο πάνω ποστ 3147 κ εγκατέστησε την χειροκίνητα δηλαδή "ενημέρωση συστήματος", κ από την 3 τελίτσες πάνω δεξιά επιλέγεις "επιλογή πακέτου ενημέρωσης".
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Το πακέτο είναι για 10.0.3.0 σε 0.4.0 , αλλιώς miflash ... Μην τον μπερδεύεις ...
Περίμενε το οτα καλυτεραΠότες θα κάμνει ξαστεριά; -
-
Αυτη έγινε suspended ούτως η άλλως... Απευθείας η 4 θα βγειΠότες θα κάμνει ξαστεριά;
-
-
Ο/H LoukG έγραψε:
-
Kαλησπερα,θα ηθελα να ρωτησω μπορω απο οφισιαλ 10.0.4.0 να παω σε 10.0.2.0 ?διαβασα για το μπρικ κτλ αλλα σαφη απαντηση για το downgrade νομιζω μονο απο εδω θα παρω!!! ευχαριστω
-
-
Το κινητό μας υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση έτσι δεν είναι; ποιον φορτιστή όμως να πάρουμε;;; έχει κάποιος καμία πρόταση;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkείσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... -
Ναι.
Κάποιον με τις ίδιες προδιαγραφές με αυτόν που είχεχει στο κουτί του όταν το αγόρασες. Fast Charge δεν είχε μέσα; -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ναι.
Κάποιον με τις ίδιες προδιαγραφές με αυτόν που είχεχει στο κουτί του όταν το αγόρασες. Fast Charge δεν είχε μέσα;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkείσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... -
Έχω έναν Samsung EP-TA20EWE λειτουργεί μια χαρά.
Στη συσκευασία δεν έχει ταχυφορτιστή.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0