Αν βάλω ελληνική ROM, θα πρέπει κάθε φορά που βγαίνει ένα καινούριο update, να το κατεβάζω και να την ξαναπερνάω; Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως, είναι να είναι το τηλεφωνό μου σταθερό, να μπορώ να κάνω όσο πιο εύκολα και γρήγορα γίνεται τα updates του, να είναι τα προσωπικά μου δεδομένα όσο πιο ασφαλή γίνεται (facebook, instagram κωδικοί κλπ γιατί πληρωμές δεν κάνω ποτέ από το κινητό μου) και δευτερευόντως το να έχει ελληνικά σαν γλώσσα, γιατί τα αγγλικά μου είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Καινούριο κινητό και το έχουν ήδη βιάσει χωρίς έλεος πριν έρθει στα χέρια μου! Πειραγμένη ROM και ξεκλείδωτος bootloader!
"You can't lose something you never had, you can't keep what's not yours and you can't hold on to something that doesn't want to stay..."

Δεν είμαι τότε σίγουρη ότι θέλω να ξέρω τα "εν πολλοίς"! Μήπως μπορεί κάποιος να μου λινκάρει κανένα guide σχετικά με το πώς τα κάνω όλα αυτά, γιατί δε σκαμπάζω! Μου αρέσουν,δε μου αρέσουν αυτά που μου είπες, θα τα υποστώ γιατί το λάθος ήταν δικό μου εξ αρχής που δεν το έψαξα πιο πολύ το θέμα πριν αγοράσω το κινητό, οπότε σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που μου διέθεσες και εσύ και τα υπόλοιπα παιδιά για να μου εξηγήσετε. Όσον αφορά αυτά που μου είπες ότι πρέπει να κάνω, θα τα ξεκινήσω αργότερα με καθαρό μυαλό, όταν βγάλω πρώτα μια άκρη σχετικά με το από πού να αρχίσω! Το τελευταίο που θέλω να ρωτήσω προς το παρόν είναι: Όταν έγραψες "εάν κλειδώσει δεν θα παίζει το κινητό διότι είναι κατασκευασμένο να παίζει μόνο με China
Χαλιέμαι για τη βλακεία που πήγα και έκανα και όχι τόσο για τα λεφτά που έδωσα. Το κινητό σαν κινητό το λάτρεψα! Αλλά τι να το κάνω τώρα που πρέπει να γίνω ερασιτέχνης προγραμματιστής για να το φέρω στα ίσα του;