Διαφήμιση

Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)

• Ο/H makis1024 έγραψε:

Ο/H Sasa25 έγραψε:

Ο/H NasDriver έγραψε:

Μπράβο σου :thumbsup:

Τώρα μένει να μπεις σε fastboot mode > να ανοίξεις παράθυρο εντολών ADB (cmd) > και να δώσει την εντολή fastboot oem lock :)
      Τα μπράβο σε εσάς παιδιά για την υπομονή σας και την τεράστια βοήθεια που μου δώσατε που δεν ξέρω πού πάνε τα τέσσερα! <3 Αυτή την εντολή θα πρέπει να τη δώσω αφού δώσω πρώτα την άλλη που δείχνει ότι είμαι στον σωστό φάκελο (adb), σωστά;
      Μετά o bootloader θα κλειδώσει και θα κάνω αίτηση ξεκλειδώματος (με τους δικούς μου κωδικούς αυτή τη φορά) και μετά όταν έχω γεράσει που θα μου το επιτρέψουν,θα περάσω την τελική μου ROM και τέλος;
      Δεν πιστεύω , έτσι που έχεις πάρει φόρα εσύ , σε κόβω για twrp και xtrv Developer , να βάζεις γκάζια από νωρίς την Παρασκευή για το πότε θα βγει η καινούργια xtrv Dev για να την φλασάρεις , τι να σου πει το dummy.img , arb, εσένα , τώρα που πήρες τα πάνω σου....Μπράβο σου πάντως , τα παίρνεις γρήγορα , ήταν να μην ροπιάσεις....
      Εσένα σε είχα για πιο σοβαρό! :grin: Ναι και την Δευτέρα θα με πάρει τηλ η Xiaomi με μεταφραστή, να αναλάβω τις επόμενες αναβαθμίσεις του MIUI. :grin: :grin: :grin: Μιλούσες που μιλούσες κινέζικα πριν, τώρα σε έχασα τελείως! :thumbsup:
      "You can't lose something you never had, you can't keep what's not yours and you can't hold on to something that doesn't want to stay..."
    • Εντάξει, τον κλείδωσα και τον Bootlocker και φαίνονται όλα κομπλέ. Τώρα πώς τον ξεκλειδώνω; :D :D :D
      "You can't lose something you never had, you can't keep what's not yours and you can't hold on to something that doesn't want to stay..."
    • Διαφήμιση
    • Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)

Πάτησε επτά φορές στο MIUI version ,να ενεργοποιηθούν τα developer options στο system , additional settings, developer options. Που πριν δεν υπήρχε.
      Enable oem unlock, mi account status βάζεις τον λογαριασμό σου και enable USB debugging.
      Μετά ακολούθησε αυτόν τον οδηγό ,
      Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018)
      Όταν σου βγάλει τις ώρες αναγκαστικής αναμονής , ασχολείσαι πλέον να του περάσεις Playstore και περιμένεις...Μάλλον διαβάζεις τι είναι το dummy.img , γιατί θα σου χρειαστεί για fastboot εντολές που σε anti4 τις έχουν κλειδώσει για να περάσεις TWRP και xtrv στην συνέχεια. Διότι όπως σου είπα σε βλέπω για xtrv custom rom , την ρομ της εδώ κοινότητας.
    • Ο/H makis1024 έγραψε:

Πάτησε επτά φορές στο MIUI version ,να ενεργοποιηθούν τα developer options.
      Enable oem unlock, mi account status βάζεις τον λογαριασμό σου και enable USB debugging.
      Θα τα κάνω όλα αυτά αλλά έχω δύο θεματάκια: (Πώς το έπαθα! Το ξέρω.)
      Πρώτον, δεν πρέπει πρώτα να κλείσω τις ενημερώσεις, για να μη γίνει κανένα αυτόματο update και ψάχνομαι μετά; Όσο και αν έψαξα στα settings, δεν βρήκα από πού γίνεται αυτό.
      Δεύτερον, χτες που είχα ενεργοποιήσει το USB debugging μπας και μου αναγνωρίσει ο υπολογιστής το κινητό σε κανονική λειτουργία, δεν το αναγνώριζε έτσι κι αλλιώς...Μη σου πω ότι με το USB debugging το έκανε και χειρότερο, γιατί τουλάχιστον όταν το είχα οφ, ακουγόταν από τα Windows σαν να συνδέεται μια συσκευή, απλά δεν την αναγνώριζε. Όταν το είχα ον και έβαζα το κινητό στο USB, ακουγόταν σαν να αποσυνδέεται μια συσκευή 3 φορές σε ένα δευτερόλεπτο και μετά...τίποτα. Δεν το αναγνώριζε με τίποτα.
    • Ο/H makis1024 έγραψε:

Μάλλον διαβάζεις τι είναι το dummy.img , γιατί θα σου χρειαστεί για fastboot εντολές που σε anti4 τις έχουν κλειδώσει για να περάσεις TWRP και xtrv στην συνέχεια. Διότι όπως σου είπα σε βλέπω για xtrv custom rom , την ρομ της εδώ κοινότητας.
      Άρχισε τα κινέζικα πάλι! 8| :S 8| :S 8| :S
    • Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)

• Διαφήμιση
    • Ο/H makis1024 έγραψε:

Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
      Θα μελετήσεις τον οδηγό που σου παρέθεσα , τα λέει λεπτομερέστατα.
      Α,σοβαρά μου το έλεγες ότι θα πρέπει όλα αυτά να τα κάνω εγώ; Νόμιζα ότι με τρόλαρες πάλι! Κάτσε πρώτα να φτάσω σε εκείνο το σημείο και μετά το συζητάμε...Γιατί πρώτα πρέπει να λύσω τα δύο θεματάκια που ανέλυσα παραπάνω, μιας και βλέπω ότι και αυτός ο οδηγός που λίνκαρες θέλει ενεργοποιημένο το USB debugging και εμένα για κάποιο λόγο,από την καθόλου πείρα που έχω,μου φαίνεται να μην λειτουργεί σωστά και όταν τα λύσω, να κάνω την αίτηση και να περιμένω μέχρι να ασπρίσουν τα μαλλιά μου για την έγκριση!
    • παραδεξου του εχεις δεθει πλεον με το τηλεφωνο σου. νιωθεις την αγαπη...μου θυμιζεις τον ευατο μου οταν πηρα το note 3. ηταν τοτε που δεν υπηρχαν ελληνικα, ουτε google apps και τα πρωτα που κλειδωσανε τον bootloader.σοκ. αρχισα να διαβαζω τι να κανω. ενα μηνα αναμονη για ξεκλειδωμα. και ατελειωτο σπαμαρισμα στο ξενο φορουμ για να πιασω τα ποστ και να μου δωσουν εγκριση . στο τελος τα καταφερα με την βοηθεια των παιδιων . και ποσο περήφανος μετα
      αρχισα να γραφω και οδηγους για μας τους ασχετους....ξερεις με χωριατικες οδηγιες... τωρα με ενα παιδι ενος χρονων το μονο που εκανα στο τηλ ειναι να του βαλω χοντρη θηκη :lol: :lol: :lol: . αναπολω εκεινα τα σαββατα που ξυπνουσα το πρωι με λαχταρα να ρίξω την καινουρια ελληνικη ρομ :D ...
      demakhs μην τρελαινεσαι ηταν μια κακια στιγμη αναμεσα μας :lol: απλα την κοπελα την τσιμπησα απελπισμενη απο το myphone και της ειπα να ερθει απο δω. και μπαινω και διαβαζω πουλα το και παρε αλλο. και λεω τι εγινε που πηγε εκεινη η αγκαλια του φορουμ .... τωρα δεν εχω παραπονο και φανταζομαι ουτε η σασα....... ερ και ειναι η σασα μπαστα :lol: :lol: :lol: . βεβαια η μπαστα να επεσε στα κινητα των φτωχων? χμμμμ ποτε δεν ξερεις :D :D
    • Τον ντασκριμις έπρεπε τότε να πιάσεις απ' τον λαιμό, αυτός :Wuergen: είναι ο λέρας ο αντιπρόσωπος!! (headphones)

Ο Μάκης κ ο αραχνιας, την τακτοποίησαν την κοπέλα με...συνοπτικές διαδικασίες.

Προσπάθησε να χωθεί βέβαια στο ενδιάμεσο κ ο τρικυκλος, κάτι κατάφερε κ αυτός!
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Ο/H demakhs έγραψε:

Τον ντασκριμις έπρεπε τότε να πιάσεις απ' τον λαιμό, αυτός :Wuergen: είναι ο λέρας ο αντιπρόσωπος!! (headphones)

Ο Μάκης κ ο αραχνιας, την τακτοποίησαν την κοπέλα με...συνοπτικές διαδικασίες.

Προσπάθησε να χωθεί βέβαια στο ενδιάμεσο κ ο τρικυκλος, κάτι κατάφερε κ αυτός!
      εγω σας εστειλα λελουδο 25(απο οτι λεει) και κανατε σαν να εγραψε ο 40αρης ο αξυριστος, ο κοιλαρας σαν του λογου μας :lol: :lol: :lol:
    • Διαφήμιση
    • Ο/H ninjamoz έγραψε:

παραδεξου του εχεις δεθει πλεον με το τηλεφωνο σου. νιωθεις την αγαπη...μου θυμιζεις τον ευατο μου οταν πηρα το note 3. ηταν τοτε που δεν υπηρχαν ελληνικα, ουτε google apps και τα πρωτα που κλειδωσανε τον bootloader.σοκ. αρχισα να διαβαζω τι να κανω. ενα μηνα αναμονη για ξεκλειδωμα. και ατελειωτο σπαμαρισμα στο ξενο φορουμ για να πιασω τα ποστ και να μου δωσουν εγκριση . στο τελος τα καταφερα με την βοηθεια των παιδιων . και ποσο περήφανος μετα
      αρχισα να γραφω και οδηγους για μας τους ασχετους....ξερεις με χωριατικες οδηγιες... τωρα με ενα παιδι ενος χρονων το μονο που εκανα στο τηλ ειναι να του βαλω χοντρη θηκη :lol: :lol: :lol: . αναπολω εκεινα τα σαββατα που ξυπνουσα το πρωι με λαχταρα να ρίξω την καινουρια ελληνικη ρομ :D ...
      demakhs μην τρελαινεσαι ηταν μια κακια στιγμη αναμεσα μας :lol: απλα την κοπελα την τσιμπησα απελπισμενη απο το myphone και της ειπα να ερθει απο δω. και μπαινω και διαβαζω πουλα το και παρε αλλο. και λεω τι εγινε που πηγε εκεινη η αγκαλια του φορουμ .... τωρα δεν εχω παραπονο και φανταζομαι ουτε η σασα....... ερ και ειναι η σασα μπαστα :lol: :lol: :lol: . βεβαια η μπαστα να επεσε στα κινητα των φτωχων? χμμμμ ποτε δεν ξερεις :D :D
      Πρώτα απ'όλα να σου ζήσει το παιδάκι και να είναι καλότυχο!
      Συγνώμη που θα σε απογοητεύσω, αλλά δεν είμαι η Σάσα Μπάστα. Όπως τα έκανα με το κινητό, η Σάσα Βράστα είμαι! Δεν ήξερα καν ότι εσύ ήσουν ο καλός μου Σαμαρείτης που μου είπε να έρθω να ρωτήσω εδώ. Ειλικρινά ευχαριστώ πάρα πολύ και λυπάμαι που θα τρως βρισίδι από τα υπόλοιπα παιδιά επειδή με έφερες εδώ! :grin: Με το κινητό μου είναι η αλήθεια ότι δέθηκα από την πρώτη στιγμή, γιατί το πήρα σε ροζ-χρυσό και το ροζ είναι το αγαπημένο μου χρώμα, οπότε δεν ήθελα να το εγκαταλείψω τόσο εύκολα και γενικά δένομαι πολύ εύκολα με τα πράγματά μου. Να φανταστείς, δεν έχω πουλήσει ποτέ κινητό στη ζωή μου, ούτε τίποτα άλλο. Εγώ με τη μόνη λαχτάρα που θα ξυπνήσω, άάάάάάμα όλα πάνε καλά και τελειώσω επιτέλους, θα είναι η λαχτάρα του να μην ξαναχρειαστεί ΠΟΤΕ να περάσω αυτό τον Γολγοθά για κανένα μελλοντικό μου τηλέφωνο,που πιθανότατα ΔΕΝ θα είναι XIAOMI. Φυσικά και δεν έχω παράπονο από τα παιδιά. Με βοήθησαν και με το παραπάνω! <3