Εσένα σε είχα για πιο σοβαρό!Ο/H makis1024 έγραψε:
Δεν πιστεύω , έτσι που έχεις πάρει φόρα εσύ , σε κόβω για twrp και xtrv Developer , να βάζεις γκάζια από νωρίς την Παρασκευή για το πότε θα βγει η καινούργια xtrv Dev για να την φλασάρεις , τι να σου πει το dummy.img , arb, εσένα , τώρα που πήρες τα πάνω σου....Μπράβο σου πάντως , τα παίρνεις γρήγορα , ήταν να μην ροπιάσεις....Ο/H Sasa25 έγραψε:
Τα μπράβο σε εσάς παιδιά για την υπομονή σας και την τεράστια βοήθεια που μου δώσατε που δεν ξέρω πού πάνε τα τέσσερα!Ο/H NasDriver έγραψε:
Μπράβο σου![]()
Τώρα μένει να μπεις σε fastboot mode > να ανοίξεις παράθυρο εντολών ADB (cmd) > και να δώσει την εντολήfastboot oem lock
![]()
Αυτή την εντολή θα πρέπει να τη δώσω αφού δώσω πρώτα την άλλη που δείχνει ότι είμαι στον σωστό φάκελο (adb), σωστά;
Μετά o bootloader θα κλειδώσει και θα κάνω αίτηση ξεκλειδώματος (με τους δικούς μου κωδικούς αυτή τη φορά) και μετά όταν έχω γεράσει που θα μου το επιτρέψουν,θα περάσω την τελική μου ROM και τέλος;

"You can't lose something you never had, you can't keep what's not yours and you can't hold on to something that doesn't want to stay..."