τι δεν θα ξαναπαρεις xiaomi . εδω μεχρι και αντρα να σε παντρεψουμε απο το φορουμ θα σου βρουμε....γιατι σκεψου να πεσεις σε κανενα χλεχλε με σαμσαν που δεν θα ξερει να φλασαρει και θα του μιλας για την νεα developer και θα σε κοιταει σαν χανοςΟ/H Sasa25 έγραψε:
Πρώτα απ'όλα να σου ζήσει το παιδάκι και να είναι καλότυχο!Συγνώμη που θα σε απογοητεύσω, αλλά δεν είμαι η Σάσα Μπάστα. Όπως τα έκανα με το κινητό, η Σάσα Βράστα είμαι! Δεν ήξερα καν ότι εσύ ήσουν ο καλός μου Σαμαρείτης που μου είπε να έρθω να ρωτήσω εδώ. Ειλικρινά ευχαριστώ πάρα πολύ και λυπάμαι που θα τρως βρισίδι από τα υπόλοιπα παιδιά επειδή με έφερες εδώ!Ο/H ninjamoz έγραψε:
παραδεξου του εχεις δεθει πλεον με το τηλεφωνο σου. νιωθεις την αγαπη...μου θυμιζεις τον ευατο μου οταν πηρα το note 3. ηταν τοτε που δεν υπηρχαν ελληνικα, ουτε google apps και τα πρωτα που κλειδωσανε τον bootloader.σοκ. αρχισα να διαβαζω τι να κανω. ενα μηνα αναμονη για ξεκλειδωμα. και ατελειωτο σπαμαρισμα στο ξενο φορουμ για να πιασω τα ποστ και να μου δωσουν εγκριση . στο τελος τα καταφερα με την βοηθεια των παιδιων . και ποσο περήφανος μετα
αρχισα να γραφω και οδηγους για μας τους ασχετους....ξερεις με χωριατικες οδηγιες... τωρα με ενα παιδι ενος χρονων το μονο που εκανα στο τηλ ειναι να του βαλω χοντρη θηκη![]()
![]()
. αναπολω εκεινα τα σαββατα που ξυπνουσα το πρωι με λαχταρα να ρίξω την καινουρια ελληνικη ρομ
...
demakhs μην τρελαινεσαι ηταν μια κακια στιγμη αναμεσα μαςαπλα την κοπελα την τσιμπησα απελπισμενη απο το myphone και της ειπα να ερθει απο δω. και μπαινω και διαβαζω πουλα το και παρε αλλο. και λεω τι εγινε που πηγε εκεινη η αγκαλια του φορουμ .... τωρα δεν εχω παραπονο και φανταζομαι ουτε η σασα....... ερ και ειναι η σασα μπαστα
![]()
![]()
. βεβαια η μπαστα να επεσε στα κινητα των φτωχων? χμμμμ ποτε δεν ξερεις
![]()
![]()
Με το κινητό μου είναι η αλήθεια ότι δέθηκα από την πρώτη στιγμή, γιατί το πήρα σε ροζ-χρυσό και το ροζ είναι το αγαπημένο μου χρώμα, οπότε δεν ήθελα να το εγκαταλείψω τόσο εύκολα και γενικά δένομαι πολύ εύκολα με τα πράγματά μου. Να φανταστείς, δεν έχω πουλήσει ποτέ κινητό στη ζωή μου, ούτε τίποτα άλλο. Εγώ με τη μόνη λαχτάρα που θα ξυπνήσω, άάάάάάμα όλα πάνε καλά και τελειώσω επιτέλους, θα είναι η λαχτάρα του να μην ξαναχρειαστεί ΠΟΤΕ να περάσω αυτό τον Γολγοθά για κανένα μελλοντικό μου τηλέφωνο,που πιθανότατα ΔΕΝ θα είναι XIAOMI. Φυσικά και δεν έχω παράπονο από τα παιδιά. Με βοήθησαν και με το παραπάνω!
![]()