Διαφήμιση

Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)

• Ο/H Sasa25 έγραψε:

Ο/H ninjamoz έγραψε:

παραδεξου του εχεις δεθει πλεον με το τηλεφωνο σου. νιωθεις την αγαπη...μου θυμιζεις τον ευατο μου οταν πηρα το note 3. ηταν τοτε που δεν υπηρχαν ελληνικα, ουτε google apps και τα πρωτα που κλειδωσανε τον bootloader.σοκ. αρχισα να διαβαζω τι να κανω. ενα μηνα αναμονη για ξεκλειδωμα. και ατελειωτο σπαμαρισμα στο ξενο φορουμ για να πιασω τα ποστ και να μου δωσουν εγκριση . στο τελος τα καταφερα με την βοηθεια των παιδιων . και ποσο περήφανος μετα
      αρχισα να γραφω και οδηγους για μας τους ασχετους....ξερεις με χωριατικες οδηγιες... τωρα με ενα παιδι ενος χρονων το μονο που εκανα στο τηλ ειναι να του βαλω χοντρη θηκη :lol: :lol: :lol: . αναπολω εκεινα τα σαββατα που ξυπνουσα το πρωι με λαχταρα να ρίξω την καινουρια ελληνικη ρομ :D ...
      demakhs μην τρελαινεσαι ηταν μια κακια στιγμη αναμεσα μας :lol: απλα την κοπελα την τσιμπησα απελπισμενη απο το myphone και της ειπα να ερθει απο δω. και μπαινω και διαβαζω πουλα το και παρε αλλο. και λεω τι εγινε που πηγε εκεινη η αγκαλια του φορουμ .... τωρα δεν εχω παραπονο και φανταζομαι ουτε η σασα....... ερ και ειναι η σασα μπαστα :lol: :lol: :lol: . βεβαια η μπαστα να επεσε στα κινητα των φτωχων? χμμμμ ποτε δεν ξερεις :D :D
      Πρώτα απ'όλα να σου ζήσει το παιδάκι και να είναι καλότυχο!Συγνώμη που θα σε απογοητεύσω, αλλά δεν είμαι η Σάσα Μπάστα. Όπως τα έκανα με το κινητό, η Σάσα Βράστα είμαι! Δεν ήξερα καν ότι εσύ ήσουν ο καλός μου Σαμαρείτης που μου είπε να έρθω να ρωτήσω εδώ. Ειλικρινά ευχαριστώ πάρα πολύ και λυπάμαι που θα τρως βρισίδι από τα υπόλοιπα παιδιά επειδή με έφερες εδώ! :grin: Με το κινητό μου είναι η αλήθεια ότι δέθηκα από την πρώτη στιγμή, γιατί το πήρα σε ροζ-χρυσό και το ροζ είναι το αγαπημένο μου χρώμα, οπότε δεν ήθελα να το εγκαταλείψω τόσο εύκολα και γενικά δένομαι πολύ εύκολα με τα πράγματά μου. Να φανταστείς, δεν έχω πουλήσει ποτέ κινητό στη ζωή μου, ούτε τίποτα άλλο. Εγώ με τη μόνη λαχτάρα που θα ξυπνήσω, άάάάάάμα όλα πάνε καλά και τελειώσω επιτέλους, θα είναι η λαχτάρα του να μην ξαναχρειαστεί ΠΟΤΕ να περάσω αυτό τον Γολγοθά για κανένα μελλοντικό μου τηλέφωνο,που πιθανότατα ΔΕΝ θα είναι XIAOMI. Φυσικά και δεν έχω παράπονο από τα παιδιά. Με βοήθησαν και με το παραπάνω! <3
      τι δεν θα ξαναπαρεις xiaomi . εδω μεχρι και αντρα να σε παντρεψουμε απο το φορουμ θα σου βρουμε....γιατι σκεψου να πεσεις σε κανενα χλεχλε με σαμσαν που δεν θα ξερει να φλασαρει και θα του μιλας για την νεα developer και θα σε κοιταει σαν χανος :lol: :lol: :lol:
    • Μάλλον δεν θα ξαναπάρω. Αλλά δεν παίρνω και όρκο, γιατί ένα ποσοστό μαζοχισμού το έχω νομίζω! :grin: Δεν χρειάζεται να μου βρείτε άντρα. Βρίσκω και μόνη μου, να σας βγάλω και από τον κόπο! :P Τώρα αν είναι χλεχλές και δεν ξέρει να φλασάρει, δεν πειράζει γιατί δεν θα θυμάμαι ούτε κι εγώ, μιας και ένα ψιλοαλτσχάϊμερ το έχω από μικρή! :grin:
      "You can't lose something you never had, you can't keep what's not yours and you can't hold on to something that doesn't want to stay..."
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Sasa25 έγραψε:

Μάλλον δεν θα ξαναπάρω. Αλλά δεν παίρνω και όρκο, γιατί ένα ποσοστό μαζοχισμού το έχω νομίζω! :grin: Δεν χρειάζεται να μου βρείτε άντρα. Βρίσκω και μόνη μου, να σας βγάλω και από τον κόπο! :P Τώρα αν είναι χλεχλές και δεν ξέρει να φλασάρει, δεν πειράζει γιατί δεν θα θυμάμαι ούτε κι εγώ, μιας και ένα ψιλοαλτσχάϊμερ το έχω από μικρή! :grin:
      Για να επανέλθουμε στη...ομαλότητα, τώρα σε τι φάση βρίσκεται η συσκευή ? Έχει τρέξει το εργαλείο ξεκλειδώματος να ξεκινά να μετρά ο χρόνος ? Είναι σημαντικό να το κάνεις αυτό όσο το δυνατόν νωρίτερα για να αποφύγεις και την ταλαιπωρία όσο το δυνατόν νωρίτερα.
    • Το ξέρω ότι παίρνει πολύ καιρό. Όχι δεν έκανα ακόμα αίτηση ξεκλειδώματος, γιατί ο Μάκης μου είπε ότι πρέπει να ενεργοποιήσω το USB debugging και όπως προείπα, χτες που το ενεργοποίησα γιατι το πισι δεν αναγνώριζε το κινητό στην κανονική λειτουργία, όχι μόνο δεν βοήθησε στην αναγνώριση, αλλά το έκανε και χειρότερο, γιατί τουλάχιστον πριν την ενεργοποίηση ακουγόταν στα Windows ότι συνδέω μία συσκευή απλά δεν την αναγνώριζε ενώ μόλις ενεργοποιούσα το USB debugging, έκαναν έναν ήχο σαν να αποσυνδέεται μια συσκευή 3 φορές σε ένα δευτερόλεπτο και πάλι δεν την αναγνώριζε. Φοβάμαι ότι αν δεν την αναγνωρίζει πάλι και για κάποιο λόγο δεν λειτουργεί το USB debugging μου σωστά, θα γίνει καμία βλακεία. Οπότε ψάχνω troubleshooting στην google ή αν κάποιος χριστιανός μου δώσει και πάλι τα φώτα του εδώ μέσα. Επίσης δεν ξέρω πώς να απενεργοποιήσω τα updates στο MIUI 10,μη γίνει και από εκεί καμιά βλακεία...
      "You can't lose something you never had, you can't keep what's not yours and you can't hold on to something that doesn't want to stay..."
    • Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)

Γύρισε αυτά που σου είπα στα Developer options και τρέξε το mi unlock σε fastboot mode , να δούμε τι θα βγάλει, ανέβασε screenshot από το αποτέλεσμα του Mi unlock tool εδώ...
      Και ήρεμα πλέον , θα μας βάλουν χέρι για off topic , με το δίκιο τους...Ότι θέλετε από προσωπικές συζητήσεις , υπάρχουν και τα pm και chat.
    • καλησπέρα έβαλα αυτήν την ρομ (xiaomi-miui-hellas-8.1_whyred_arΩma_Stable_V10.2.1.0.zip)και συχνά το τηλέφωνο χάνει το σήμα του τι προτείνετε ???
    • Διαφήμιση
    • Ο/H makis1024 έγραψε:

Γύρισε αυτά που σου είπα στα Developer options και τρέξε το mi unlock σε fastboot mode , να δούμε τι θα βγάλει, ανέβασε screenshot από το αποτέλεσμα του Mi unlock tool εδώ...
      Και ήρεμα πλέον , θα μας βάλουν χέρι για off topic , με το δίκιο τους...Ότι θέλετε από προσωπικές συζητήσεις , υπάρχουν και τα pm και chat.
      Τα έκανα αυτά που μου είπες και στο MiLock μου είπε ότι το Miaccount μου δεν είναι συσχετισμένο με τον αριθμό του τηλεφώνου μου. Όταν πήγα να προσθέσω τον αριθμό του τηλεφώνου μου σαν recovery στο Miaccount μου, μου έγραψε ότι ο αριθμός αυτός είναι ήδη συσχετισμένος με άλλο account...
    • Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)

• Διαφήμιση
    • Ναι,δε μου ζήτησε κωδικούς κλπ...Όταν πάτησα "επόμενο" έδειχνε ότι το επεξεργάζεται και μετά μου είπε οτι συσχετίστηκε επιτυχώς.Υπέθεσα ότι το πήρε μέσα από τη συσκευή που είναι αποθηκευμένο.