Reboot και στο κινητό και στον υπολογιστή , τρέξε και ένα find device από υπολογιστή στο i.mi.com και ξαναδικίμασε.
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
ξεκινάει 2ος γύρος...ωραία...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H vlad έγραψε:
TWRP 3.2.1-2 Whyred και ειναι αγορασμενο απο ελλαδα και ειχε την μαμισια ρομ δεν το ειχα ξαναφλασαρει
-
Μου βγάζει το ίδιο. Σκεφτόμουν ότι μπορεί όταν το άνοιξα το κινητό να έχω κάνει δύο account. Το ένα με το κινητό και το άλλο με το email μου. Θα το κοιτάξω πιο αναλυτικά αύριο, γιατί ανέβηκε ο πυρετός και δεν βλέπω μπροστά μου. Καλή συνέχεια σε όλους!"You can't lose something you never had, you can't keep what's not yours and you can't hold on to something that doesn't want to stay..."
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ο/H vlad έγραψε:
TWRP 3.2.1-2 Whyred και ειναι αγορασμενο απο ελλαδα και ειχε την μαμισια ρομ δεν το ειχα ξαναφλασαρει
-
Δεν νομίζω...
Μπορείς βέβαια να δοκιμάσεις να περάσεις την τελευταία fastboot με miflash καθαρά χωρίς να κλειδώσεις. Θα χάσεις τις ρυθμίσεις σου και τα αρχεία. Και ανοίγοντας θα δεις αν έχεις θέμα με τις sim και το δίκτυο. -
Παιδια εγώ έκανα χτες την διαδικασία για ξεκλείδωμα και μου έβγαλε 360 ώρες αναμονής...μόνο δεν ενεργοποιησα το usb debugging γιατί ένα tutorial στο youtube δεν έδειχνε ότι πρέπει να το ενεργοποιήσεις ...υπάρχει κάποιο θέμα ή η διαδικασία θα συνεχιστεί κανονικά;
-
Η αντίστροφη μέτρηση για το ξεκλείδωμα θα προχωρήσει κανονικά. Απλά όταν είναι να ξεκλειδώσεις μετά από 360 ώρες, ενεργοποίησέ το.
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Η αντίστροφη μέτρηση για το ξεκλείδωμα θα προχωρήσει κανονικά. Απλά όταν είναι να ξεκλειδώσεις μετά από 360 ώρες, ενεργοποίησέ το.
-
Το πρόβλημα στο maps με την 10.2 το αντιμετωπίζω και εγώ ...είναι κάποιος στον οποίο λειτουργεί κανονικά;
-
Ο/H demitris έγραψε:
Το πρόβλημα στο maps με την 10.2 το αντιμετωπίζω και εγώ ...είναι κάποιος στον οποίο λειτουργεί κανονικά;
-
Ο/H Sasa25 έγραψε:
Σκεφτόμουν ότι μπορεί όταν το άνοιξα το κινητό να έχω κάνει δύο account.
Σε πρόβλημα που είχα με το ξεκλείδωμα του bootloader σε άλλη συσκευή Xiaomi, δοκίμασα να αποσυνδεθώ από το Mi Account και να ξανασυνδεθώ, ακολούθησα ξανά την διαδικασία με το OEM Unlock κτλ και δούλεψε. Για την αποσύνδεση πας Settings και στην κατηγορία Accounts επιλέγεις το Mi Account και από εκεί πατάς sign out (θα χρειαστεί να βάλεις τον κωδικό σου). Επίσης σιγουρέψου ότι έχεις ενεργοποιημένο το find device από το Mi Cloud (θα το βρείς στο Mi Account).
Αν όντως δεν έχουν φτιαχτεί δύο λογαριασμοί, δοκίμασέ το... αν συμφωνούν και οι υπόλοιποι
Edit:
Από το
Ο/H Sasa26 έγραψε:
Όταν πήγα να προσθέσω τον αριθμό του τηλεφώνου μου σαν recovery στο Miaccount
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0