Όπως επίσης παρατήρησα ότι και το, picture in picture δεν δουλεύει πλέον άψογα....
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
συγνωμη μπορει καποιος απο τους διαχειριστες να μου πει πως να συνδεσω το νεο μου redmi note 5 με το pc, γιατι εφαγα ενα απογευμα να ψαχνω και εδω μεσα και καπου βρηκα ενα βιντεακι που ηταν ξενο αλλα με ελληνικους υποτιτλουσ και πιστευω ηταν κατατοπιστικο που ελεγε πως κατεβαζουμε τους adb και βλεπουμε αν ειναι κλειδωμενο το τηλεφωνο. δυστυχως το εχασα και δεν μπορω να το βρω και τωρα εχω κατεβασει διαφορους drivers αλλα δεν μπορω να το συνδεσω
Ειναι διαφορετικοι οι drivers η πρεπει να κατεβασω για το συγκεκριμενο?
οταν το ειχα συνδεσει με bootable το εβλεπε σαν android bootable και μολις το συνδεω κανονικα δεν το βρισκει -
Εδω για τους drivers: Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Στην υπογραφή μου έχει επίσης διάφορα για τους xiaomi drivers καθώς κ λινκ για τον bootloader κλπΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H LoukG έγραψε:
Ο/H Sasa25 έγραψε:
Σκεφτόμουν ότι μπορεί όταν το άνοιξα το κινητό να έχω κάνει δύο account.
Αν όντως δεν έχουν φτιαχτεί δύο λογαριασμοί, δοκίμασέ το... αν συμφωνούν και οι υπόλοιποι
Edit:
Από το
Ο/H Sasa26 έγραψε:
Όταν πήγα να προσθέσω τον αριθμό του τηλεφώνου μου σαν recovery στο Miaccount
Τελικά έχω φτιάξει δύο λογαριασμούς. Τον έναν τον είχα φτιάξει χρησιμοποιώντας το νούμερο του τηλεφώνου μου, αλλά τον έφτιαξα από τον υπολογιστή μου και τον άλλο χρησιμοποιώντας το email μου, απευθείας από το κινητό. Όταν κλείδωσα πάλι τον Bootloader, χρησιμοποίησα τα στοιχεία του λογαριασμού που είχε το email μου και όχι το νούμερο του τηλεφώνου μου. Και το MiUnlock με τον λογαριασμό που έχει το email μου προσπάθησα να το χρησιμοποιήσω και μάλλον γι'αυτό μου έλεγε ότι ο ο αριθμός του κινητού είναι συσχετισμένος ήδη με άλλον λογαριασμό. Αυτά παθαίνεις άμα δεν έχεις ιδέα και κάνεις ό,τι σου κατέβει στο κεφάλι...Σήμερα έκανα sign out από το MiAccount του κινητού μου (που ήταν αυτό με το email μου) και sign in με το νούμερο του τηλεφώνου και θα προσπαθήσω να χρησιμοποιήσω το MiUnlock με αυτόν τον λογαριασμό. Ελπίζω να μην παίζει ρόλο ότι όταν κλείδωσα τον Bootloader, το είχα κάνει με το email και όχι με το νούμερο του κινητού και να μην κάνω καμιά ανεπανόρθωτη πατάτα πάλι..."You can't lose something you never had, you can't keep what's not yours and you can't hold on to something that doesn't want to stay..." -
Δεν θα κάνεις τώρα τίποτα. Περίμενε το πρωί να δώσουν τα φώτα τους οι @NasDriver @makis1024
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δεν έχει σημασία με ποιόν λογαριασμό κλείδωσες , θα μπορούσες να κλειδώσεις και χωρίς να έχεις μέσα mi account, σημασία έχει μόνο με ποιόν λογαριασμό κάνεις προσπάθεια να ξεκλειδώσεις.
Logout από τον mi account που δημιουργήθηκε με το email και στα δύο , υπολογιστή και κινητό , login και στα δύο με το mi account που δημιούργησες με τον αριθμό τηλεφώνου , reboot και στα δύο και ξαναδοκιμάζεις να ξεκλειδώσεις. Μπες και από υπολογιστή στο i.mi.com στον λογαριασμό που δημιούργησες με το email και διέγραψε την συσκευή.
Με αυτόν τον τρόπο περιορίζεις τον Server της Xiaomi να δει το κινητό bounded με άλλον λογαριασμό. -
Τα έκανα όλα σωστά αυτή τη φορά και μου έδειξε χρόνο αναμονής 360 ώρες. Για να μπαίνω να τσεκάρω πόσες ώρες έμειναν, θα πρέπει να επαναλαμβάνω την ίδια διαδικασία; Δηλαδή MiUnlock-->το MiAccount-->Σύνδεση κινητού--> Unlock, μέχρι να με βγάλει στην οθόνη που με έβγαλε τώρα και μου έδειξε τις ώρες;"You can't lose something you never had, you can't keep what's not yours and you can't hold on to something that doesn't want to stay..."
-
Δεν αλλάζεις mi account στο κινητό και σε 15 ημέρες μπαίνεις και ξεκλειδώνεις, ενδιάμεσα μπορείς να βλέπεις πόσες ώρες έχουν απομείνει , σε μία ώρα δηλαδή θα σου βγάλει 359 εάν ξαναπροσπαθήσεις...
Μπράβο σου που τα κατάφερες. -
Δεν ξαναλλάζω MiAccount μετά από ό,τι τράβηξα, μέχρι να πάει το κινητό για ανακύκλωση! Οκ κατάλαβα και όπως έχω ξαναπεί, τα μπράβο ανήκουν σε εσάς που ασχολείστε μαζί μου ακόμα και 3:30 η ώρα τα ξημερώματα και με βοηθάτε τόσες μέρες να διορθώσω τις βλακείες που έχω κάνει ως τώρα. Ειλικρινά, χίλια ευχαριστώ!"You can't lose something you never had, you can't keep what's not yours and you can't hold on to something that doesn't want to stay..."
-
-
Το μπράβο αξίζει περισσότερο σε εσένα. Που τέτοια ώρα έχεις το κουράγιο και ασχολείσαι.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Self service όμως Μανώλη.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0