Authorize το έχεις κάνει το ADB στη συσκευή ? Όταν χτυπάς ADB devices από Android (και όχι fastboot) για πρώτη φορά θα σου βγάλει ένα πλαίσιο στην οθόνη να αποδεχτείς τη σύνδεση. Θα πρέπει να πατήσεις ότι την εξουσιοδοτείς στην ουσία. Πέραν αυτού, σε κατάσταση fastboot δοκίμασε και την εντολή: fastboot getvar all. Αν συνεχίσει τις αποσυνδέσεις, τότε ναι κάτι παίζει είτε με το καλώδιο, είτε με τη θύρα, είτε με τον οδηγό της συσκευής.Ο/H thanfun έγραψε:
προσπαθω να σιγουρευτω οτι εχει κλειδωμενο bottloader (με βαση αυτα εδω) και αφου βλεπω τον αριθμο της συσκευης στην επομενη εντολη για info μου λεει
FAILED (command write failed (No such file or directory))
finished. total time: 0.031s
αν χτυπησω 2η φορα την εντολη
< waiting for device >
και τιποτα...
τι σημαινει αυτο? εχει προβλημα το τφ, η θυρα usb, το καλωδιο? αλλαξα 3 καλωδια και δοκιμασα αλλη εκδοση adb, ενεργοποιησα τον εντοπισμο σφαλματων, εβαλα τους σωστους drivers νομιζω...
μια βοηθεια παρακαλω
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
...άλλο υπολογιστή από κάποιον φίλο.
Ο/H BanditGR έγραψε:
δεν θυμομουν οτι αρχικα επρεπε να εχω ανοιχτο το τφ ωστε να δωσω εξουσιοδοτηση αλλα τελικα το εκανα και παλι τζιφος....
ομως οταν αλλαξα υπολογιστη εγινε αμεσωςειναι κλειδωμενο το τφ....
βεβαια καλα θα ηταν να βρω τι φταιει στον δικο μου
τωρα θα πρεπει να σκεφτω τι θελω, να ξεκλειδωσω, να βαλω twrp, root, custom rom κλτ ή να κατσω στα αυγα μου και το πολυ πολυ να βγαλω τις εφαρμογες system που θελω μεσω εντολων adb?
οπως και να εχει σας ευχαριστω -
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
@thanfun εγκυκλοπαιδική ερώτηση: Ο υπολογιστής που σου έβγαζε πρόβλημα είναι AMD Ryzen;
λες λοιπον οτι εχει σχεση με αυτο? σε προηγουμενο xiaomi δεν ειχα προβλημα
τωρα λεω να βγαλω ολα τα usb με το USBDeview
παντως η Μ$ (windows δηλαδη) παντα εβαζε εμποδια στην AMD και διευκολυνε την Intel -
Κάτι έχει ακουστεί για θέματα επικοινωνίας μεταξύ Xiaomi και υπολογιστών που έχουν Ryzen... To ψάχνω ακόμη...
-
καλημερα σε ολους.σε 32 ωρες απο τωρα θα ξεκλειδωσει το κινητο.εκανα τα πρωτα βηματα που λεει ο οδηγος για να βαλω αλλη ρομ.εχω antiroll 4.εχω κατεβασει twrp και 2 ελληνικες rom. το κινητο ηρθε με china stable.xiaomi-miui-hellas-8.1_whyred_arΩma_Stable_V10.2.1.0 και xiaomi-miui-hellas-8.1_whyred_V10_XTRV_9.1.10 πια απο της 2 να βαλω και αν το antiroll ειναι 4 και δεν θα εχω θεμα με brick.
-
Ο/H gazonas έγραψε:
καλημερα σε ολους.σε 32 ωρες απο τωρα θα ξεκλειδωσει το κινητο.εκανα τα πρωτα βηματα που λεει ο οδηγος για να βαλω αλλη ρομ.εχω antiroll 4.εχω κατεβασει twrp και 2 ελληνικες rom. το κινητο ηρθε με china stable.xiaomi-miui-hellas-8.1_whyred_arΩma_Stable_V10.2.1.0 και xiaomi-miui-hellas-8.1_whyred_V10_XTRV_9.1.10 πια απο της 2 να βαλω και αν το antiroll ειναι 4 και δεν θα εχω θεμα με brick.
-
-
Ο/H thanfun έγραψε:
τωρα λεω να βγαλω ολα τα usb με το USBDeview
επισης απεγκατεστησα system apps (καποια google apps) με αυτη την μεθοδο εδω
How to Uninstall Carrier/OEM Bloatware Without Root Access
αλλα τελικα δεν εξοικονομισα χωρο στο system partition που ηθελα
....και τελικα αυτο συνεβει διοτι δεν πετυχε η απεγκατασταση (εκανα παλι εγκατασταση απο play store και αντι να φανουν σαν user apps μπηκαν παλι στην θεση τους σαν system apps)... -
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0