Το factory reset θα γίνει κατά την εκ νέου προσπάθεια ξεκλειδωματος όταν περάσει η αναμονή που έχεις. Ξεκλειδώνεις, κάνει factory reset και bootαρει.
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Ο/H thanfun έγραψε:
συγνωμη αυτο τι ακριβως σημαινει?δεν πρεπει να παω απο miui 10 σε miui 9?
ή ακομα και απο miui 10.2.1.0 (πχ) σε miui 10.1.1.0? σε μικροτερο νουμερο εκδοσης ας πουμε
Και η πιθανότητα να έχει μικρότερη μια παλιότερη rom είναι μεγάλη. -
Ο/H amavroudis έγραψε:
(λυπαμαι αλλα σε αυτο το θεμα ειμαι δημοτικο)
εδιτ
ok βρηκα αυτο How to check whether your MIUI version has ARB implemented or not.(CREDIT- XDA) - Redmi Note 5 Pro - Mi Community - Xiaomi -
Ρωτάς και μαθαίνεις. Και βασικά δεν γυρίζεις πίσω και δεν κάνεις μλκς.
-
Rom ARB lvl 4 ---> Redmi Note 5/Pro Central Hub for Official Global/China Stable/Dev Roms[25-12-18] - Redmi Note 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum
Rom ARB lvl 3 ---> Redmi Note 5/Pro Central Hub for Official Global/China Stable/Dev Roms [Part 1] - Redmi Note 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum
Δεν νομίζω ότι θα γυρίσεις πίσω σε rom του Ιουλίου του 2018
Συνήθως όλοι προς τα μπροστά πάμε και άντε λίγο πίσω...
Το κακό ήταν ότι το whyred πήρε απότομα lvl 4 και έγινε ένας χαμός τότε, αλλά τώρα πλέον ακριβώς επειδή είχε πάρει το 4, δεν υπάρχει φόβος να πας από την τελευταία στην προηγούμενη μιας και είναι όλες ARB 4 -
ωραια σας ευχαριστω και μετα απο αυτα μαλλον ξεκιναω να ξεκλειδωσω λοιπον
... και μετα θα δω αν και τι θα κανω
-
πειραζει αν ξεκινησω την διαδικασια σε εναν υπολογιστη και μετα απο 10-15 μερες παω να την τελειωσω σε αλλον?
ενδιαμεσα θα χρησιμοποιω το τηλεφωνο και θα ειδοποιηθω για το ποτε ειμαι ετοιμος?
οταν ειδοποιηθω ποσο χρονο εχω στην διαθεση μου? -
Ο/H thanfun έγραψε:
πειραζει αν ξεκινησω την διαδικασια σε εναν υπολογιστη και μετα απο 10-15 μερες παω να την τελειωσω σε αλλον? Όχι φυσικά τι να πειράξει.
ενδιαμεσα θα χρησιμοποιω το τηλεφωνο και θα ειδοποιηθω για το ποτε ειμαι ετοιμος? Δεν θα ειδοποιηθείς, πρέπει να έχεις το νου σου.
οταν ειδοποιηθω ποσο χρονο εχω στην διαθεση μου Δε νομίζω να "λήγει" ποτέ το δικαίωμα ξεκλειδώματος, πλέον.
-
Ο/H karlosamos έγραψε:
Όταν το κινητό είναι σε flight mode εκπέμπει ακτινοβολία λόγω της sim?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Από ότι ξέρω , δεν εκπέμπει ακτινοβολία , εξ' ου και flight mode , για να μην επιρεάζει τα όργανα του αεροσκάφους όταν πετάμε.
-
Ο/H karlosamos έγραψε:
Ο/H karlosamos έγραψε:
Όταν το κινητό είναι σε flight mode εκπέμπει ακτινοβολία λόγω της sim?
Συμπέρασμα: Είναι πολύ σημαντικό να βάζουμε το smartphone σε flight mode όταν δε χρησιμοποιούμε το τηλέφωνο και ειδικότερα το βράδυ που κοιμόμαστε και συνήθως το τοποθετούμε στο κομοδίνο δίπλα μας.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0