Αν δεν ήταν ξεκάθαρα καλύτερη έκδοση θα σου έλεγα να περιμένεις.Ο/H skiabox έγραψε:
Σφαίρα παιδιά το κινητό μετά το update!
Να είστε όλοι καλά!
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑν δεν ήταν ξεκάθαρα καλύτερη έκδοση θα σου έλεγα να περιμένεις.Ο/H skiabox έγραψε:
Να είστε όλοι καλά!
το ίδιο μου κάνει και με default θέμα.launcher δεν τον έχω πειράξει.Ο/H NasDriver έγραψε:
Με default θέμα και launcher δεν μου το κάνει...κανονικά φαίνονται ολα
Οποτε τωρα σε ποια stable εισαι γιατι το εκανα και γω αλλα παλυ στην ιδια 10.0.2.0 με έβγαλεΟ/H koleoptero έγραψε:
Αν δεν ήταν ξεκάθαρα καλύτερη έκδοση θα σου έλεγα να περιμένεις.Ο/H skiabox έγραψε:
Να είστε όλοι καλά!
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
@demitris σ'ευχαριστώ πολύ. Το είδα στο αγγλικό forum και αυτό.Ο/H demitris έγραψε:
Αν θυμάμαι καλά επειδή το είχα κάνει παλια, το αρχείο είναι μορφής lrc... Έχει στο play store τέτοια προγράμματα για να το φτιάξεις και να τους συγχρονίσεις....Ο/H epkakas έγραψε:
Καλό μήνα σε όλους.
Γνωρίζει κάποιος, πώς μπορώ να προσθέσω στίχους σε ένα τραγούδι από την επεξεργασία του;
Μου ζητάει εισαγωγή αρχείου στίχων αλλά δεν έχει κάποιο φόρμα πχ rtf, txt για να τους σώσω αφού τους κάνω copy paste και να τους περάσω.
Κάθε βοήθεια δεκτή παίδες.
Δεν έχω κάτι άλλο να προτείνω, ή περιμένεις επόμενη ρομ μήπως σου διορθωθεί ή δοκιμάζεις ένα factory resetΟ/H gazonas έγραψε:
Ουτε έτσι έγινε κάτι