Καλησπέρα... Για όσους έχουμε την 10.0.2.0, υπάρχει ελπίδα να μας έρθει η επόμενη χωρίς Χονγκ Κονγκ και άλλα κόλπα?
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Καλημέρα φίλοι ,θέλω να βαλω την globlal stable στην συσκευή αλλά δεν είμαι σίγουρος για το ποιά rom να κατεβάσω ...
Κατεβάζω την:
★ Redmi Note 5 Latest Global Stable Version Fastboot File Download
ή την :
★ Redmi Note 5 Pro Latest Global Stable Version Fastboot File Download
Είμαι ξεκλείδωτος με μία china stable επάνω και με arb4 ,φλασάρω κατευθείαν με mi flash tool σωστά;
Ευχαριστώ πολύ . -
-
Ο/H DimitrisPapamichas έγραψε:
Καλημέρα φίλοι ,θέλω να βαλω την globlal stable στην συσκευή αλλά δεν είμαι σίγουρος για το ποιά rom να κατεβάσω ...
Κατεβάζω την:
★ Redmi Note 5 Latest Global Stable Version Fastboot File Download
ή την :
★ Redmi Note 5 Pro Latest Global Stable Version Fastboot File Download
Είμαι ξεκλείδωτος με μία china stable επάνω και με arb4 ,φλασάρω κατευθείαν με mi flash tool σωστά;
Ευχαριστώ πολύ .
Fastboot από εδώ:
Xiaomi MIUI Official Forum
Redmi note 5 κατεβάζεις. Whyred. -
@amavroudis
Είμαι με την miui 10.2/stable 10.2.2.0(OEICNXM) ,σήμερα μετα απο μερες αιτήματος ξεκλείδωσα με mi inlock και θέλω να βάλω την global stable ,συγκεκριμένα κατέβασα την ★ Redmi Note 5 Latest Global Stable Version απο εδω:
Xiaomi MIUI Official Forum
Όπως είπα ειμαι με arb4 .Το miflash μου βγάζει error συγκεριμένα ''flash antirbpass '' ,συχετίζεται με το antirollback απο ότι διάβασα στο google .
Πως στο καλό συνεχίζω ;Έχω κάνει ότι έχει προταθεί. -
Το τηλέφωνο σου είναι κινεζική έκδοση.
-
-
-
@amavroudis
Οκ , θα περίμενω ως αργά για να προχωρήσω ,να δω αν υπάρχει κάποια πρόταση σχετικά με την global stable ,δεν είναι για μένα το κινητό και ο κάτοχος (αδελφός μου)θέλει να λαμβάνει αυτόματα updates.
Υπάρχει stable xtrv ,από που κατεβάζω ;
Αν υπάρχει κάποιος όμως που μπορεί να μου προτείνει πώς να προχωρήσω με global stable , ευπρόσδεκτος !!! -
Δοκίμασε να φλασάρεις την 10.0.2.0 εάν η τελευταία global stable που δοκίμασες ήταν η 10.2.1.0.
Anti level έτσι και αλλιώς από την 9.5.19.0 και μετά όλες έχουν 4. -
@makis1024
Αυτήν δοκίμασα πριν whyred_global_images_V10.2.1.0.OEIMIXM_20181224.0000.00_8.1_global_0c4a50e61a -
Μάλλον η κινέζικη είναι νεότερη της global stable, λίγο πλάγιος τρόπος αλλά πιστεύω θα γίνει δουλειά...
Βάλε την τελευταία global developer fastboot και μετά δοκιμάζεις να πας στην global stable μέσα από την αναβάθμιση και επιλογή χειροκίνητα πακέτου αναβάθμισης
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0